Emoilin minit-ryhmän maaliskuun swapin ja sen aiheena oli romantiikka. Postitus vaihtokavereille vähän viivästyi, anteeksi, mutta perjantaina sain ne vihdoinkin postiin ja matkaan.



1239010577_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Tässä vaihtotavarat: Saanalta tuli romanttista lukemista, Mirel lähetti ihanan pikkurasian, jonka voi sulkea nauhoilla, Tytti lähetti hääkuvan helmikehyksillä pikkurasiaan pakattuna, Leena laittoi coolerin ja viinipullon, Sinikka oli tehnyt huovan romanttisille retkille ja mukana oli myös hajuvesipullo, Jaanlta tuli huopa, pikkumatto ja printtikassi jonka sisällä on pitsiä. Harmikseni huomasin, että huovan reunassa ollut pitsi ei näy kuvassa (kuvitelkaa vaaleanpunainen kapea pitsi valkoisen huvan alareunaan)!



1239010886_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Minun paketistani löytyi pitsiyöpaita kullanvärisillä tereillä ja kultasydämellä koristeltuna. Mukana olevaa nauhan pätkää voi käyttää vyönä tai siitä voi tehdä olkaimet jos haluaa laittaa yöpaidan henkariin roikkumaan. Omaan yöpaitaani en sitä halunnut, joten en sitten laittanut sitä muidenkaan kolttuun. Tuunatkaa mielenne mukaan, olkaa hyvä! Silmänisku




1239010621_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tässä emolahjat:  Jaanalta tuli mahtava paketti tarvikkeita ja printtejä, pari printtiä jo ehdinkin kasata malliksi. Sinikalta tuli tyyny peiton seuraksi ja hartiahuivi. Saanalta tuli etikettiprinttejä ja pitsiä. Tytiltä sain metallilangasta punotun korin ja se oli pakattu pikkurasiaan. Mirel lähetti vaaleanpunaisen ilmoitustaulun ja pinkan vanhoja kirjekuoria.

Kiitos kaikille hienoista emolahjoista!

 

Vaihdoin sivupohjankin näin kevään kunniaksi, hain se Bluen pohjista. Sivupalkissa näette linkkinapin hänen blogiinsa. Ihan hirmu hankalaa löytää itselle mieluinen pohja. Tässä sivupohjassa pidän kovasti sivun asettelusta, kuva on kaunis, mutta värit ei ihan ole ne, mitä haluaisin. Ehkä vielä jonain päivän koodaan itselleni mieluisen pohjan nukkiskuvien kera... Mutta ei ainakaan nyt tämän tulehtuneen käden kanssa, yhdellä kädellä kirjoittaminen on ihan tarpeeksi hankalaa ilman koodin tihrusteluakin!Kieli ulkona