Oikeassa 1:1 elämässä kasvattelen taimia kesäksi. Kiikutan niitä ulos ja sisään kelin mukaan. Takapihalla kukkii iso särkynyt sydän täyttä päätä, innostuin syksyllä ja tulppaaneja on aivan valtavasti. Upeita nekin. Touhuilen mielelläni puutarhassa ja siksi kai oli heti alusta asti selvää, että nukkekotiini tulee puutarha. Alimmasta pohjasta on jo osa varattu siihen tarkoitukseen.

Nukkekotikerhossa kyselin, että miksi kukaan ei ole tehnyt nukkiskukkia paperinarusta. Sitähän sitten piti kokeilla ja niinpä ostin Taito-shopista eri värisiä paperinaruja. Pidän näistä paperinaruista eniten siksi, että värjäys on epätasainen ja siksi mielestäni luonnollisen näköinen.


1595886.jpg

Etualalla on paperinarua avattuna, josta näkee sen värjäyksen hyvin. Ei muuten kannata kokeilla lävistäjällä paperinarua. Reijittäjällä toimii ok.

1595892.jpg

Ei ne nyt niin huonojakaan ole... Kai niistä nyt tunnistaa tulppaanin, narsissin ja ruusun? Krookuksia en vielä tohtinut kokeilla. Ja niitä reijittäjän silpusta tehtyjä ruusuja ja pelargonioita pitää vielä kokeilla...


1595903.jpg

Tässä on aikaisempia kokeiluja. Gerberat (?) on tehty lävistäjällä huokoisesta paperista ja pelargoniat reijittäjän silpusta. Eli siis ihan perinteiseen tyyliin. Kulmassa kurkkivat ne samat kevätkukat kuin edellisessä kuvassakin. Tulppaani on vielä ilman suojalehtiä.

Nuo pelargoniat on vissiin jotain hybridi-jätti-jalostusta, niin isoja ovat.