Kirppareita olen siis kierrellyt. Tässä on muutamia otoksia löydöistäni.

1593101.jpg

Taitavat olla liian isoja nukkekotiin. Ajattelin kuitenkin, että jos vaikka jossain voisi hyödyntää... Puutarhassa? Roomboxissa? Iso kukkapata? Ans kattoo ny.

1593110.jpg


Nämä ovat pelastusarmeijan kirppikseltä. Talo on keramiikkaa ja mielestäni aivan kertakaikkisen suloinen. Harmi, ettei se oikein kunnolla tule esiin kuvasta, heijastukset häiriköi.

1593130.jpg

Tässä sitten on oikea sekametelisoppa. Kaikki yhteensä 3,50 euroa. Ei kun nukke oli eri pöydästä, muut samasta.
Tuolit on upeat, ne siirtyy tuunaukseen. Olen jo tehnyt istuintyynyt kankaasta. Maalausta vailla ovat. Tuolien päällä on pieniä patsaita, liitutaulu on muovia kuten myös vihannekset. Vihanneslaatikosta on toinen sivu rikki, ei taida haitata. Voihan sen korjata jos siltä tuntuu.

1593141.jpg

Tytöt ovat Sanni ja Siiri, uutena kirpparilta. Muut ovat erilaisten romupussien sisältöä. Inhoan puutarhatonttuja, mutta jos aloittaisi siedätyshoidon tästä minikokoisesta. ;D Ja pitäähän puutarhassa käärme olla. Inhoan niitäkin oikeassa elämässä. Jos vaikka tuo käärme söisi tontun ja halkeaisi niin pääsisin molemmista eroon. Tai sitten hukutan ne kastelukannulla ja tungen ruukkuun piiloon.

Kipulääkitys on aika vahva, se taitaa myös näkyä tekstistä. Tunne on kuiten se, että lääkitys on kohillaan. Naurattaa koko ajan ja mihinkään ei satu.