Juu, tässä niitä muita. Innostuin tuossa välissä tekemään ihan itse lisää tavaraa nukkekotiin. Se on kyllä kumma, että miten muiden tekemät jutut innostaa. Ihan kuhisee ideoita ja pakko on kokeilla, että mitä jos kokeilisi tuollaista... No, niitä kokeiluja on tehty ja kerron niistä sitten kun saan kuvat onnistumaan. (Nyt oli jo liian pimeä.)

Olen pitkään jo harkinnut nukkekodin asukkaita. Kolunnut kirppareita, selannut nettikauppoja, hypistellyt kaupoissa, mutta en vielä ole löytänyt kuin Sannin ja Siirin. Niin ja ne pikkuiset vauvat/nuket... Nyt sitten oli Nukkekoti ja lelun pöydässä poistomyynti ja ostin heti neljä. Nukeilla on vaatteet liimattu päälle kiinni ja kaikki ovat Viktoriaanisia. Suunnittelin nukkekodista nykyaikaista, paitsi siitä William-herran salongista... Nämä osto nuket siis ovat menossa tuunaukseen.


1624503.jpg

Vasemmalla hiukan vanhempi rouva ja oikealla on SE Herra William Grant. Kerron hänen tarinansa sitten kun roomboxi on ajankohtaisempi.

1624519.jpg

Tässä ovat nuoret tytöt, joilla tukkaa riittää. Huomasin juuri, että nyt minulla on kasassa kolmet tyttökaksoset! Sanni ja Siiri, ne pikkuiset ja nyt nämä. Aika hulinaa on, jos kaikki asuvat samassa talossa.

Löytyi yhdestä pöydästä kangasta...

1624534.jpg

Värit ovat jotenkin kamalat, punasempia ja sinisempiä nuo ovat todellisuudessa.

1624535.jpg

Uups, kuva on poikittain ja tässäkin värit aika kauheat! Näkee siitä kuitenkin, että mattoja.

Viimeiseksi säästin parhaan. (ainakin minun mielestäni) Näitä kävin jo katsomassa ennen tätä päivää. Linkki tekijän blogiin on tässä.

1624539.jpg

Ompelijan tarvikelaatikko, vihkoja ja liitutaulu. Liitutaulussa ei muuten ole ripustuslenkkiä, se on kuvaustukeni.