Kesäloman kunniaksi ja kylmän sadepäivän ratoksi kaivelin vanhoja hankintoja ja maalausvälineet esille. Ja siitähän sitä riemua riitti, kun ei peity niin ei peity!

Muutama tuoli sentään oli aika siedettävän näköinen.

1676623.jpg

Vasemmalla on Tiimarista hankitut keittiön jakkarat, päällä vähän maalia, ja sitten vähän maalia, ja sitten vähän sinistä maalia ja sitten vähän vaaleansinistä maalia... Ihan läheltä ei uskaltanut ottaa kuvaa, ettei kaikki kököt ja klimpit näy. Yleensä pidän maalauksesta, mutta näiden kanssa oli ihan omanlaistaan ähräämistä.

Oikealla on kirppis-osiossa aiemmin esitellyt punainen ja keltainen tuoli. Ei oikein tahtoneet nämäkään peittyä maalilla. Jouduin luopumaan ajatuksestani "siistit tuolit" ja tilalle tuli isotädiltä perityt vähän kolhiintuneet antiikkituolit. Päällystys on sentään uusittu hiljattain. ;D

1676626.jpg


Tässä samat tuolit parin tyynyn kera. Putkilotyynyjä kokeilin jo aiemmin, mutta laitoin ne nyt vasta esille. Olivat niin samaa tyyliä noiden isotädin tuolien kanssa.

Taakse asettelin Tiimarin tyhjennysmyynnistä nappaamani paperit. Ne ovat vähän kangasmaisia ja osassa kuviot ovat samettipintaa ja koholla paperista. Niistä voisi vaikka kehitellä yhden seinän tapettia...

Valokuvat ei oikein tahdo onnistua näin illalla ja sateisella ilmalla. Voi aurinko, näytä jo naamasi täälläkin!

Toivoo yksi lomalainen