Minulla on iso lasipullollinen nappeja, joita olen keräillyt vuosien saatossa. Ostelen niitä kirppareilta ja kaikista roskiin menevistäkin vaatteista napsin napit talteen. Kummipoikani Vennin (2½v.) mielestä niillä on kiva leikkiä.

Olen jo heti nukkistaipaleeni alussa surffannut netistä vanhoja valokuvia ja pienennellyt niitä sopivan kokoiseksi. Nyt sitten sain aikaiseksi kokeilla valokuvien kehystystä.

1654920.jpg

Kehykset ovat nappeja, joista on keskiosa poistettu. Vain iso musta vasemmalla on "tavallinen" nappi. Kaikki kuvat on netistä kopsattuja.

Voi, että oli sitten vaikeaa saada kuvista leikattua kauniin pyöreitä ja reunoistaan tasaisia! Aika monta meni roskiin. Ison napin reunasta näkyy hyvin, että oli helpompi "kääntää" kuvan reunusta hieman kehysnapin reunalle kuin saada se sopimaan täydellisesti. Näissä lähikuvissa kaikki näkyy tuskallisen hyvin. Luotan kuitenkin siihen, että kunhan ne ovat seinällä tai piirongin päällä, niin ei niitä enää niin tarkasti näe! :D Millivillekin osaa näköjään olla armollinen itselleen...

1654925.jpg

Ajattelin laittaa kuvat  ison nukkekodin seinälle. Ovat nukkeperheen edesmenneitten sukulaisten vanhoista valokuvista suurennettuja.

Tuo oikealla oleva kaunis nuori nainen kultaisissa kehyksissä näyttää aivan William-herran mielitietyltä. Se löytänee paikkansa roomboxista.


1654927.jpg

Tämä lähikuva kannellisesta rasiasta on kokeilukappale. Rasia on tehty MiLoun antamasta marmoripaperista (tuntui melkein pyhäinhäväistykseltä leikata pala pois siitä kokonaisesta arkista) ja vahvistettu sisäpuolelta ohuella kartongilla. Pohja on balsaa ja alareunassa on koristenauhaa.

Kansi on koristenappi ja kansi on avattava. Tässä kuvassa ei ole mittatikkua, mutta koko näkyy ensimmäisestä kuvasta. Rasian korkeus on noin 2,5cm. Marmoripaperi on todella kaunista ja muitakin ideoita on materiaalin suhteen jo muhimassa...