Tilasin nettikaupasta Englannista paketillisen tavaraa ja voi tätä onnen päivää kun kun se paketti saapui.


1776582.jpg


Valkoiset kalusteet olivat samaa settiä ja peiliä ajattelin sinne naisten putiikkiin. Lipastossa aukeaa kaikki laatikot ihan irti asti. Takana on "shop unit", mutta sitä voisi käyttää hieman tuunattuna myös nukkiksen kirjahyllynä. Wc oli niin halpa, että ostin sen pelkästään sen takia. :) (vileeni käy kuumana)


1776626.jpg


Tässä vielä pikkuastiat ja -tavarat lähikuvassa. Muffinsivuoat keittiöön, soikeat kulhot olivat myös nekin niin halvat, että piti ostaa pois. Kuohuviini on lempijuomani, mutta nuo pullot kyllä näyttää enemmän tavallisilta viinipulloilta. Kuohuviininä ne kuvaston mukaan myytiin. Teemukit olivat käsityöläisen tekemiä (ilmeisesti siis vaan se tee mukin sisälle). Litkin teetä litrakaupalla päivittäin ja pitihän sitä saada myös minikoossa.

Ainut harmitus ostoksissa oli nuo teemukin alareunat. Ne olivat vähän kuin kolhiintuneet ja melkein kuin rikki. :( Käänsin kuvaukseen paremmat puolet kameraan päin.

Muuten tilaus sujui hyvin ja toimitus oli nopeaa. Voin kyllä suositella linkeissäkin näkyvää kauppaa hyvällä omatunnolla. Niin ja hinta oli postituskuluineen yhteensä rapiat päälle 20 puntaa eli siis noin 30 euroa. Kysyin vielä sähköpostissa, että voinko linkittää kaupan sivuilleni ja Diane sanoi, että tottakai. Jälkeenpäin hän oli käynyt blogissani ja ystävällisesti vielä kommentoi sähköpostilla käyntiään. Oikein jäi hyvä mieli ostoksista.