Aika hassu juttu, otsikon mukaiset kengät ja kirjat ovat intohimoni. Myös siinä edellisessä postauksessa oli kuohuviini ja tee. Kai se sitten on niin, että teen nukkekotiin samoja juttuja, mistä pidän 1:1 koossa. Käsilaukkujakin on tullut tehdyksi ja niitä kukkia. Niistäkin pidän paljon. Hmm.. Pitäisköhän tästä tehdä jotain freudilaisia johtopäätöksiä. :)

Otin eilen kuvia näistä jo aikaisemmin valmistuneista pikkutavaroista.


1778669.jpg


Itämaiset tohvelit ovat etualalla ja onnistuvat kohtalaisen hyvin. Nuo valkoiset avokkaat olivat oikeat kiusankappaleet. Lähellä oli, etten laittanut niitä roskiin, mutta en sitten raaskinut. Korot sojottaa joka suuntaan, kangas oli kovaa ja liukasta eikä mennyt koskaan sinne mihin halusin. Voihan niitä vaikka pitää hyllyn täytteenä siellä naisten putiikissa.

Olen muuten miettinyt pääni puhki, että minkä laittaisin nimeksi sille putiikille. Nimikylttiin on on siis tulossa ne korvakorut, joista toinen on kenkä ja toinen käsilaukku. Seiniin olen valinnut "hot pink" yksivärisen (aika raju väri!) tapetin ja putiikin myyntitelineissä on paljon läpinäkyvää pleksiä sekä vaalean turkoosin värisiä telineitä. Kuullostaapa aika hurjalta!

Putiikissa myydään nykyaikaisia ja vintage tavaroita: laukkuja, kenkiä, kosmetiikkaa, koruja ja ehkä jotain pientä sisustustavaraa.1778737.jpg


Tämän tyyppisiä kirja-albumeita voitaisiin myydä siellä putiikissa myös. Näiden korkeus on noin 1,6 cm. Kannet ovat kaikki askartelupaperista ja kaikissa sivut avautuvat. Ne ovat siis joko päiväkirjoiksi tai kuva-albumeiksi tarkoitettu. Näitä oli tosi mukava ja nopea tehdä.