Kävin taas kerran kirppiksellä. Tammelassa Bonus-kirppis ja Fida olivat vuorossa. Tää alkaa olla jo ihan kamalaa, joku äkkinäisempi voisi vaikka vaikka sanoa, että "GET A LIFE"!!! Mutta kun ei sille voi mitään! Kun menee kirppikselle ja löytää halvalla (vileeni taas asialla) JUURI sopivia juttuja nukkikseen, niin ei kai niitä voi jättää sinne lojumaan. Eihän?


1714275.jpg


Tässä on saaliista osa. En edes kehdannut laittaa kaikkia kuvaan... ;D Nyt pitää vähän selittää. Takana olevat kankaat olivat yhteensä 80 senttiä (ne ovat ohuen ohutta muut paitsi sininen, se on vähän kuin huonekalukangasta, mutta ohutta sellaista), takana vasemmalla koristenauhaa 5m ja hinta 1,80, pitsiliinat oikealta lukien: vaaleanpunainen ja vihreä 20 senttiä kpl (ovat juuri sopivia maton kokoisia ja JUURI oikean värisiäkin vielä), kolmas liina vasemmalta on pehmeää villalangan-tyyppistä ja aivan kuin matoksi tehty. Sen hinta oli 50 senttiä.

Muista selitän lisää erillisissä lähikuvissa....1714296.jpg


Voi katsokaa kuinka pienet ja upeat ristipistokirjonnat ovat liinojen keskellä!! Nämä maksoivat 1€ kpl, mutta olisin maksanut enemmänkin. Ja olisin ostanut silti, vaikka en harrastaisi nukkekotia. Suoranainen taidonnäyte ja kuinka pientä pistot ovat. (Huokaus, taidan olla vähän pipi päästäni, mutta  käsityöläinen ei voi olla arvostamatta mestarien tekemää. Ne on ihan oikeasti joku pistellyt käsin eikä kone.)1714320.jpg


Ja entäs nämä sitten? Korvakorupari maksoi 50 senttiä. Aivan täydelliset koristeiksi siihen "naisten putiikkiin", joko muuten vain tai nimikylttiin. Ja vielä pinkit. ;D


1714371.jpg


Vanhat virkkauslangat ovat parhaita, ylivoimaisesti. Nämä neljää kerää 1€.


1714381.jpg


Suitsukevene, jossa oli pienen pieni keramiikkakulho ja ihan oikeita kynttilöitä. Haju on kylläkin aika persoonallinen, mutta eiköhän se haihdu. Hinta 1,20€. Veneen ajattelin käyttää puutarhassa kukkapenkiksi.


1714394.jpg


Ja tämä Rhodoksen tuliainen maksoi 50 senttiä. Williamille vähän ajattelin tai sitten johonkin muualle. Rasian sisällä on jotain hajuvesivoidetta joka haisee hyttysmyrkyltä. kaunis rasia ja vielä kauniin värinenkin.

Voih, nyt olen onnellinen. Menen nukkumaan hymy huulillani.