Lomalla ollessamme vietimme aikaa rakkaani kummipojan Laurin ja hänen sisarensa Sallan kanssa. Lauri on 8-vuotias reipas nuorimies ja hän oli kovin kiinnostunut nukkekodin ja sen tavaroiden rakentamisesta. Niinpä sitten yhdessä teimme jakkaran.

1704714.jpg
 
Jakkarassa on mustat helmet jalkoina, pohja on pahvista. Päällä on vanua ja kangas on pikkutytön mekosta. (Se on hankittu yhdestä niistä monista mahtavista kirppareista, joissa kävin. Mekon hinta oli 30 senttiä!!) Väri on juuri sopiva vanhempien makuuhuoneeseen, suunnittelin siitä musta-valkoista ja muutama tekstiilikin on jo sinne tehty. Koristenauha on myös ostettu lomamatkalta.

Olen hakenut monesta kaupasta (tällä seudulla) mieleistäni kapeaa koristenauhaa joka kävisi tarvittaessa huonekaluihin, vaatteisiin, verhoihin ym. En ymmärrä, että miksi en ole löytänyt. Ja nekin mahdolliset vaihtoehdot, joita olen katsellut, ovat olleet törkeän kalliita. No nyt lykästi siellä Lieksassa. Reunassa näkyvä koristenauha oli juuri sopivaa tähän jakkaraan ja kaupassa oli samanlaista kulta-mustaakin. Hintakin oli kohdallaan, joten ostin sitten molempia varastoon. Tässä musta-hopea-versiossa tuo musta ei kuvasta juurikaan näy. Luonnossa se on paljon paremman näköistä.