Kesä on täällä! Ensimmäisen työviikon jälkeen pakkasin tavarat ja lähdin ulos takapihalle rentoutumaan nukkekotijuttujen kera. Williamin lattialankut saivat lakkapetsi-käsittelyn, tammilattia sinne on tulossa.

Samalla kaivelin aarteita ja tein helppoja pikkutavaroita. Innostuin kuvaamaankin ulkona ja oli sitten pakko heti päivittää kuvauksien tulokset tänne... :)


1763846.jpg


Puutarhatuolin päällä ja kynttilänjalkoja vasten (jotka ovat näköjään ihan hirveässä siitepölyssä) otin kuvia näistä pikkutavaroista. Mittatikkua en siihen hätään löytänyt, naulan laitoin. Se vaan ei kerro mitään, nauloja kun on monen kokoisia. Tuo naula ei kuitenkaan ole viisi tuumainen. Se on noin puolet tulitikusta.


1763848.jpg


Edellisen postauksen korupohjiin laitoin molempiin peilit. Se on autotarvikeliikkeestä ostettua leikattavaa peiliä. On muuten hyvää kamaa, saksilla leikkuu käy helposti. Suosittelen lämpimästi jos joku miettii, että kannattaako sitä ostaa vai ei.


1763850.jpg

Kokeilin hopeisia jalallisia kulhoja näistä shakkinappuloista. Nappulat löysin sieltä Lieksasta kirppikseltä ja ne olivat magneettinappuloita. Pohjassa oli muovinen "korkki", jonka alla oli magneetti irrallaan. Poistin sen muovisuojan ja nipsasin nupin pois. Nappula oli sisältä ontto, joten käännettynä siitä tuli kulho.

Luultavasti laitan napin jalan alle (vaikka pysyy nuo noinkin hyvin pystyssä) tuomaan hieman lisää ulkonäköä. Ajattelin myös laittaa mustalla värillä ajan patinaa pintaan. Oli kuitenkin pakko laittaa kuvat jo nyt, kun olin niin innoissani lopputuloksesta. Maalikin näkyy olevan vähän niin ja näin. Rakkaani hoitaa yleensä nuo spraymaalailut, mutta pitäähän sitä kaikkea kokeilla.