Piti laittaa tämä kuva todisteeksi siitä, että en ihan toimettomana ole ollut. Ilmoittauduin muutamaan swappiin ja aika on mennyt niitä väkästellessä. Toinen projekti on roomboxi häälahjaksi ja sen pitäisi olla valmis parin viikon päästä. Nämä tuolit tulee boxiin kunhan saavat jalat allensa. :)

Olen koko viikonlopun hoitanut rakasta kummipoikaani Venniä (kohta 3v.) ja siinä ei kyllä paljon ehdi mineillä. Päiväunien aikaan vähän ja illasta nukkumaan menon jälkeen. Olen monesta blogista lukenut, että "harrastaa nukkekotia kotiäitiyden ohessa". Nostan kyllä hattua kaikille teille! Varmaan se on minulla myös harjoituksen puutetta, oma rakas poikani täytti jo 18v. ja en edes muista millaista on hoitaa pikkuista lasta.

Pyydän anteeksi kuvan huonoa laatua, vieraalla koneella ei ole helppo tehdä hommia kun on omaansa tottunut.


1831352.jpg


Tuoli on tehty Lissun loistavalla ohjeella. Boxi itsessään alkaa olla jo valmis, tai ehkä se on mielummin katselulaatikko. Liimaan kaikki tavarat kiinni ja päälle tulee pleksilasi ja listat. Sain apua muutamien oleellisten boxiin tulevien tavaroiden kanssa ja nyt odottelen postin tuomaa ensi viikolla. Boxi on rakennettu hääparin työn, harrastusten ja mieltymyksien mukaisesti ja lähes jokaisella sinne tulevalla tavaralla on merktystä parille. Tuoleilla taas on enemmän symbolista arvoa (kaksi nojatuolia, kaksi ihmistä), mutta yritin valita mallin sen mukaiseksi mitä pari voisi kenties itsekin kotiinsa valita. Siitä ja valmiimmasta boxista sitten hieman lisää myöhemmin.