Aurinko paistoi niin kauniisti taas pitkästä aikaa, että oli ihan pakko ottaa muutama kuva valmistuvasta roomboxista. Tämä on siis se häälahja, josta olen jossain kohtaa jo aikaisemmin kirjoittanut.1851907.jpg


Tässä näkyy yleiskuvaa. Tuolit ovat saaneet jalat allensa ja pöytä liinan päällensä. Kirjahyllystä puuttuu vielä jalat ja nyt hyllyssä olevat kirjat vaihtuu vielä.
Nämä ovat vain kuvausrekvisiittaa. :) Kirjahyllyn on tehnyt rakkaani ja hyllyn on tarkoitus olla hieman vanhan ja raffin näköinen. Lähempää katsottuna näkyy vähän koloja ja epätasista maalipintaa, tässä kohtaa kamera on aika armollinen. Hääpari pitää vanhoista huonekaluista.

Etualalla on espanjan vesikoira Helmi ja hänet on huovutettu tilaustyönä. Upean toteutuksen valokuvasta teki Hanna Meronen.

Tuolien päällä olevat taulut on sulhasen sukulaisen tekemiä 1:1 koossa. Olen napannut taulut netistä ja tulostanut oikeassa 1:12 mittakaavassa. Pienemmässä taulussa olevat lapset ovat taiteilijan sisarusten lapsia ja he siis ovat sukua lahjan saajalle.

Lattia on bambuverhosta purettua lankkua ja käsitelty petsilakalla. Se onnistui mielestäni oikein hyvin. Seinillä on tapettia.


1851936.jpg


Pöydällä on Lahden markkinoilta ostettu käsityövakka, morsian harrastaa käsitöitä... Kukkakimppuna on Forssan markkinoilta ostettu Marian kukkakimppu (omien sanojensa mukaan söhellys, höh). Pöytäliina on vanhasta verhosta.


1851945.jpg


Lähikuva Helmistä. Koira on ihan Helmi, paitsi nimeltään niin myös adjektiivina.


1851949.jpg


Vasen nurkka on eniten kesken ja ei edes näy yleiskuvassa. Siihen on tulossa naulakko, josta roikkuu kaksi lääkärin takkia. Lääkärirekvisiittaa tilasin Nasulta. Aivan huppuhienoja laitteita ja niin siististi ja hyvin tehty.


1851957.jpg


Taulun kehykset on balsaa ja päälle on liimattu pitsi. Sen jälkeen suihkautin ne kultaspraymaalilla ja kokosin kasaan. Tässä kuvassa siis näkyy ne sulhasen sukulaiset.

Paljon vielä puuttuu, ainakin siitä mitä olen suunnitellut! Onneksi monta on jo vaiheessa ja viimeistelyä vailla. Perjantaina pitäisi kaiken olla valmiina...