Hei kaikki Tampereen seudun nukkekotiharrastajat!

Pidän massailu-illan meillä perjantaina 24.10.2008  alkaen klo 17. Tervetuloa!

Eliisa ja Olga ovat lupautuneet opettajiksi/opastajaksi. Jokainen ottaa omat materiaalit mukaan, Eliisa on luvannut ottaa mukaan pursottimen ja Olga tuo mukaan omia massailujaan malliksi sekä nestemäistä massaa ja niihin värejä kokeiltavaksi.

Illan aiheena ovat spaghettia lautasellinen, piirakka vuoassa (minulta löytyy pullonkorkkeja iso kasa ja niitä saa kaikki käyttää) sekä pikkuleivät tai konvehdit.

Lisäksi kaikkia muitakin voi ja saa kokeilla ja tehdä jos siltä tuntuu. Ilmoittaudu sähköpostiini minna(piste)rintala(at)netti(piste)fi. Laitan tarkemmat koordinaatit sähköpostilla, asun Kangasalla lähellä Lentolan Prismaa ja meille pääsee myös linja-autolla kätevästi.

Meille mahtuu noin 10 henkeä pöydän ääreen, joten jos ihan hirmuista väkimäärää pukkaa, niin ilmoittaumisjärjestyksessä 10 ensimmäistä mahtuu mukaan. Jos asiasta on kysyttävää, niin laita kysymys kommentteihin, kiitos.Ja sitten vielä vähän kulttuuriasiaa. Sattuiko joku lukemaan lauantain 4.10. Aamulehdestä taidenäyttely arvosteluja? Laitan tähän lainauksen lehdestä:

"Susanna Aution ja Hanna-Leena Ruottisen näyttely Willa Macissa on epätasainen ja sirpaleinen kuin kirpputori. Autio käyttää teoksissaan kierrätysmateriaaleja, kuten vanhoja palapelejä ja rikkoutuneita, posliinisia koriste-esineitä. Yhdistämällä osia eri palapeleistä ja brodeeraamalla outoja täydennysosia rikkinäisiin posliinieläimiin.

Autio näyttää luonnon manipuloinnin sairastuttavan vaikutuksen. Kuivattujen karjalanpiirakoiden ruistaikinaan painetut perinnekuosit puolestaan osoittavat kunnioitusta perinteiden vaalijoille.

Ruottinen toistaa valokuvissaan nukkekotiasetelmaa, jonka söpöyden rikkovat ympäristöönsä suhteutettuna jättiläismäiset Madagaskarin torakat ja tarantellat. Saman asetelmaidean toistuessa ensi alkuun inhottavilta näyttäviin asukkeihin tottuu: niiden välillä voi alkaa nähdä draamaa, ne tulevat osaksi leikkiä. Mihin kaikkeen ihminen tottuukaan?"

Lisäksi oli vielä kuva jonka liitän tähän alle. Kuva on siis Aamulehdestä 4.10.2008.


1968632.jpg


Mielestäni kuvan nojatuoli on tehty Lissun ohjeella. Olenko oikeassa?

Nyt sitten kaikki Willa Maciin näyttelyyn ja katsomaan, että kuinka torakat valtaavat nukkekodin!

Susanna Autio ja

Hanna-Leena Ruottinen

Willa Mac 30.8.-19.10.2008