EDIT 11.11. Lauantaiaamuna paistoi aurinko ja nappasin vielä muutaman kuvan. Tässä alla olevat kranssipuut vielä talvisen aamuauringon paistaessa kuvattuna:
Perjantai-illan puhteena tein kranssipuita. Vai onko ne puukransseja? No, koristuksia johonkin. Yhtään en vielä tiedä, että minne...Minulla oli valmiiksi maalattuja ruukkuja. Ne on täytetty itsekovettuvalla savella ja runkona on paperinarulla päällystetty hammastikku. Kranssit ovat Tiimarista valmiita pohjia ja ne on koristeltu manseteista puretuilla materiaaleilla ja askartelukaupoista ostetuilla valmiskukilla. Ruukussa mullan päällä on kuivattua sammalta.

Nämä valmistuivat ensimmäisenä. Jotenkin tulee mieleen hääkoristelut...


Toisena valmistuivat nämä viininpunasävyiset. Ruusut on aika ison kokoiset, mutta koska nämä eivät edes yritä olla realistisia, niin mielestäni se ei haittaa.


Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä valmistuivat nämä. Näissä on jotain herkkää ja nämä ovat mielestäni kauneimmat. Harmi vaan, että värit eivät ole ihan niinkuin luonnossa ja kaikkien kuvaamisessa ärsytyskynnys oli koetuksella. Keinovalo on niin kovaa ja kirkasta, että se väkisinkin vääristää värit kummallisiksi. (ärrjamurrtuhiseehän)

Nyt nukkumaan ja huomenna jatketaan!