Hei kaikki Tampereen seudun nukkekotiharrastajat!

Nyt on taas aika kotikerhoilla, tiistaina 20.1.2009 klo 17.30 alkaen ja kerhoillaan niin kauan kuin jaksaa. Aiheena on tällä kertaa huonekauluja pakkausmuovista. Mukaan tarvitset mattopuukon, liimaa, ohutta kartonkia (muropakettivahvuutta) ja kangasta huonekalujen verhoiluun. Lisäksi voit tarvita ohutta nyöriä tereisiin jos sellaisia haluat tehdä. Ne voi lisätä myös jälkeenpäin.


Huonekalun mallin voit päättää itse, nojatuoli, sohva, rahi, divaani... Tähän materiaaliin sopii kaikki ne huonekalut , joita voi verhoilla.

Tämä on jo aikaisemmin tekemäni malli:

 

Tässä on valmiita aihiota päällystettäväksi:

 

Ja tässä raaka-ainetta, mistä lähdetään:

 

Tämä materiaali ei tule loppumaan! Olen kaivellut näitä roskiksista meillä töistä todella paljon... Nauru Parasta siinä on tietysti se, että nämä eivät maksa mitään.


Ajattelin myös, että tehdään kerhovaihto niiden kesken, jotka siihen haluaa osallistua. Aiheena on "NAINEN". Aikaa on vain viikko, joten mitään suurempaa ei ole tarkoitus väsäillä. Keep it simple!


Kirjoita kommenttiin jos haluat osallistua kerhoon ja/tai vaihtoon. Ja jos tarvitset tulo-ohjeita, niin laitan niitä s.postilla. Tervetuloa!