Koneongelmat jatkuu edelleen, se tuli jo takaisin, mutta näyttöruutu pimeänä ja niinpä se joutui takaisin korjaamolle. Pelkkä kirjoitus tällä vanhalla koneella ei tuota ongelmaa, mutta kuvien käsittely (tai siis mikä käsittely kun ei ole kuvankäsittelyohjelmaa, vaan pelkästään ihan jo kuvan avaaminen...) on hidastakin hitaampaa.

Paljon on ehtinyt tapahtua edellisen postauksen jälkeen. Suurin tapahtuma oli tietysti Tamperetalon messut. Olin nukkekotiyhdistyksen pöydässä molempina päivinä Eliisan ja Kirsin kanssa ja monta tuttua kasvoa näkyi. Myös monen monta uuttakin kasvoa tuli tunnetuksi. Oli ihana nähdä teitä kaikkia!

Sunnuntain ratoksi järjestelin kahvion tavaroita ja yritin hahmotella, että mitä mihinkin laittaisi.

Oikealla näkyy jo aikaisemmin esitellyt karkki- ja leipähyllyt. Vasemmalla olevat valkoiset kalusteet on ostettu Nukkelasta. Valkoinen hylly vasemmassa reunassa on tarkoitus kiinnittää seinälle, mutta koska kaikki eivät ole ihan vielä paikoillaan, niin nyt se lepää lattialla. Nauru Suunnitelin myös, että tuolit saavat istuintyynyn ja pöytä pöytäliinan.

Lattialla näkyvä ihana suklaakakku on messuilta ostettu ja se on Mirjan käsialaa. Syötävän ihana!

 

Valkoinen hylly (takana) on tarkoitus laittaa myyntitiskin taakse seinälle, se on itse tehty. Kuten tarkkasilmäiset huomaavat, niin myyntitiskiä ei vielä ole. Silmänisku  Lattialla oleva kori on Saaralta joulukalenterista ja tuumailin tehdä sille jalustan. Siinä voisi olla leipomon "eiliset" myynnissä.

 

Kassakone, kahvipannu ja jalallinen kakkuvuoka lasikuvulla ovat kaikki myös Nukkelasta. Katille oli tullut paljon uutta ja kivaa tavaraa ja tilipäivän kunniaksi päätin rysäyttää kahvilaan tarvikkeita oikein kunnolla.

 

 

Oli niin kaunis ja hyvin onnistunut kuva mielestäni, että piti vielä laittaa tämäkin. Cola-pullot on Nukkelasta ja suloinen vaaleanpunainen unelmakakku on myös messuostoja Mirjalta.


Ja koska kahvila alkaa olla melko valmiina, niin tarvitaan kahvilalle myös nimi. Pikakertaus vielä kahvilan historiasta:

Eevastiina ja Aulis ovat perineet Vaahterakujan talon Eevastiinan isotädiltä Ainalta. Eevastiina pyörittää pientä leipomo-kahvilaa alakerran liikekiinteistössä ja asiakkaat voivat myös vuokrata ison talon salia juhlakäyttöön. Juhlasalin vuokrauksen yhteydessä Eevastiina pyörittää  pientä pitopalvelutoimintaa. Auliksella on talon alakerrassa toisessa päässä sekatavarapuoti.

Ehdota kahvilalle nimi!

Kaikkien ehdotusten jättäneiden kesken arvotaan jotain itse tehtyä. Jätä kommentti lauantaihin 21.3. mennessä.