Viime viikolla meillä oli nukkekotikerho Nukkelassa ja Piipa oli kerhon vetäjänä tällä kertaa. Aiheena oli rautalankapunonnat. Olimme kaikki kovasti ihailleet Piipan tekemiä rautalanka-astioita ja -tavaroita hänen blogissaan ja oli tosi mukavaa, että saimme kaikki oppia tekniikkaa. Kiitos Piipa!


Auringon innoittamana siirryin ulkokuvaukseen.


1240737268_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Kerhoaiheena oli munakori ja ihan ei mennyt "putkeen" ensimmäinen tekele. Vasemmalla olevan tein kerhossa ja mielestäni se oli liian suuri munakoriksi. Lopetin sen puoleen väliin ja tein kulhon. Kotona jatkoin innostuneena lisää vääntelyä ja sain kuin sainkin tehtyä munakorin.

Jalalliset vadit on tehty myös Piipan vinkkien ja ohjeiden mukaisesti. Oikealla oleva ei ihan oikeasti ole noin vino, epätasainen alusta oli aika haasteellinen aseteltava kapeajalkaisen pystyssä pysymiseen... Helmet vadin reunassa matkasi meille Lieksasta, kiitos sinne suuntaan muistamisesta!


1240737281_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Laitoin vielä toiseen kuvaan astioihin vähän täytettä, auringon heijastuskin oli pakko saada kuvaan.Cool

Kaikki massailut sain  Maaritilta synttäriswapista. Omenat ovat aivan ihastuttavia, niissä on kaikissa pikkiriikkinen kara oikeasta oksamateriaalista. Näitä jo hehkutin synttäripostauksessa, mutta ei voi hehkuttaa liikaa. Niin suloisia ovat.

Rautalanka on ostettu Hobby Pointista Helsingistä. Kävin kyläilemässä siellä suunnalla yksi viikonloppu. Ostin joitain muitakin tarvikkeita ja kassalle mennessä huomasin rautalankapuolia helmiosastolla. Muistin tulevan kerhoaiheen ja nappasin rautalangat viime metreillä mukaani. Ohuempi kuteena käytetty on 0,3 vahvuista ja loimi vahvempaa.