Talvella lupasin, että voin olla vapaaehtoinen nukkekotiyhdistyksen pöydässä Forssan markkinoilla. Sain kavereikseni mukaan Eliisan, Piipan ja Kirsin.  Tuhannet kiitokset avusta ja iki-ihanasta seurasta! Voi sitä pulputuksen määrää automatkoilla...

Yhdistyksen pöydässä oli 5 parasta eteistä, kilpailutöitä keväältä. Valitettavasti minulla ei ollut kameraa mukana, mutta kuvia kilpailutöistä löytyy täältä. Aivan huikean hienoja töitä olivat kaikki ja kaikki olivat niin erilaisia kuin vain olla voi. Itse ihastuin kovasti 5. tulleen Repunpään eteisen parkettilattiaan. Sain taannoiselta visiitiltä Mustion Linnaan inspiraatiota parketin tekemiseen ja Repunpään lattiasta vielä lisää. Nyt olisi kunnon työkalukin, ostin Nukkekoti- ja lelun pöydästä jiirileikkurit! Niitä jo kuolasin kerhossa talvella kun meillä oli "laina-työkalu" kerta.

Ehkäpä jossain vaiheessa on myös nukketaloni lattiassa parkettilattioita. Viimeaikoina olen keskittynyt lähinnä Vaahterakujan taloon, mutta ensimmäinen (ja todella alkuvaiheessa vieläkin oleva talo) olisi nyt siinä vaiheessa, että tapetointi ja lattioiden laitto olisi vuorossa.


Tässä ostoksia Forssasta:

1248801327_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Järjestelin ostoksia hyllyyn, jonka ostin Susannalta. Häneltä on myös kauniit hortensiat.


1248801740_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Astiat Wooperilta, ah ja voih tuota amppelia... Leivokset Mirjalta sekä sakset ja piippu on Nukkekoti ja lelusta.


1248801915_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Tämä on lähikuva Vaahterakujan keittiön huuvasta. Ja kyseessä on todellakin LÄHIkuva kun siinä näkyy sormenjälkenikin!!! CSI hommiin vaan ja kiikissä ollaan. Viaton


Huuvan tekijä on Heidi ja kyseessä on tilaustyö. Näin yhdessä italialaisessa sisustuslehdessä tiffany-tekniikalla tehdyn huuvan ja siitä se sitten lähti. Vaahterakujan huoneet ovat matalia, joten malli sopii sinne kuin nenä päähän. Kuvauskulma on vähän hassu kun yritin saada valoa taakse. Tarkoitus on, että myös asennuksen jälkeen huuvan sisällä on valo.


1248802383_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Ruukut ovat Nukkekoti ja lelusta ja pitsit Nukkekotiyhdistyksen viereisestä pöydästä. Eliisa meni hypistelemään pitsejä ja minä "motkotin", että et tarvi enää yhtään pitsiä tai nauhaa. Tule pois sieltä.

Ja arvatkaas kuinka kävi? Omaan nilkkaan kävi, ostin itse pitsejä vaikka niitä on ihan tarpeeksi jo kotona. Nauru (Mutta tuollaisia ei vielä ollut...)


Matkan paras osuus oli kun poikkesimme kotimatkalla Piipan luona. Piipan ihana perhe oli mukava tavata, mutta voihan vispilä sentään sitä Villa Vanillaa!!! Käsittämättömän hienoa jälkeä, oikeasti mykistyneenä ja suu auki toljotin kuin vähäjärkinen. Se on HIENO. Kuvia voit vilkaista keittiöstä  ja pesutuvasta Piipan blogista. Voin kyllä kertoa, että mikään valokuva ei tee oikeutta oikealle talolle.


Loma loppui maanantaina ja arki on alkanut. Hyvää lomaa lomalaisille ja mukavaa työviikkoa työläisille!