Ei se parketti jäänyt vain uhoamisen tasolle. Jiirileikkurit napsahteli tänä iltana ja tein toiseen (toistaiseksi vielä nimetön) nukkekotiini Mustion Linnan innoittaman parketin. Tosin rakkaani taisi napsutella niitä leikkureita enemmän kuin minä. Näppivoimat ehtyivät minulta, lankut oli sen verran tuhtia kamaa. Hymy


1248888632_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Kiireessä kun hosottaa, niin kaikkea sattuu. Tein pahvimallineen lattiasta, johon tein reunoilla kulkevan "lankun" jiiriin. Lattiaa laittessa huomasin, että malline olikin ollut 90 astetta väärinpäin. Takan piti siis olla takaseinällä, eikä sivuseinällä kuten se nyt on. (takaseinä siis puuttuu vielä kuten myös oikealla oleva sivuseinä portaikkoon ja aulaan). Takan alle teen laatoituksen ja muutama lankku pitää vielä leikata uudelleen. Lattiasta on liimattu vasta kehyslankut ja keskellä olevat ovat liimaamatta. Lattia on Bilteman sytykkeitä.

Toinen parkettimalli onkin sitten mutkikkaampi ja siihen on varattava viikoloppu aikaa. Se vaati myös ohuemmat lankut ja niitä minulla ei vielä ole..

Seinätapetti on Tildaa. Piipa oli tehnyt Villa Marenkiin seinät tuosta samasta kuviosta, mutta se oli kauniin harmaa. Tampereen Sinooperissa ei sitä väriä ollut (harmitti ihan vietävästi) ja otin sitten tämän joka oli lähinnä. Pinkki ei iskenyt tällä kertaa ja musta oli liian synkkä. Tapetti ei ole vielä kiinni, ensin pitää tehdä takka ja takka-alue valmiiksi.

Kyllä se vaan niin on, että kun näkee muiden upeita taloja/boxeja valmiina, niin itsekin innostuu. Kiitos Piipa ja Villa Vanilla, Kiitos Lotte ja Monomesta ja Kiitokset kaikille eteiskilpailun viidelle ensimmäiselle. Puhtiruiskeen sain minäkin. Yllättynyt