Tiedättehän sen tunteen kun uppoutuu mineilyyn niin totaalisesti, että unohtaa kellon, unohtaa syömisen ja yhtäkkiä havahtuu, että joko nyt on ilta. Niin kävi minulle eilen. Jiirileikkurit napsui, liimasin ja siirryin toiselle puolelle pöytää napsuttelemaan lisää liiman kuivumisen ajaksi. Napsuttelun jälkeen liimasin taas lisää ja siirryin pöydän toiselle puolelle maalaamaan. Taas vaihto toiselle puolelle ja napsutus jatkui. Siinä se päivä meni pöydän toiselta puolelta toiselle puolelle ravatessa.

Työpaikkatutkijat käyttävät siitä luomis/tekemis/ideoimis-ryöpystä sanaa flow. (en kyllä ymmärrä, että miksi kaikki pitää vääntää englanniksi?). No kuitenkin, mulla oli eilen siis flow. Hymy

 

1249227018_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tylsästi taas on samassa keittiössä kuva otettu. Nämä kolme tuolia sain valmiiksi pöydän kaveriksi. Raivasin keittiötä sen verran, että siirsin pöydän kuvauksen ajaksi seinän viereen. Nuo keittiön kalusteet siis on lähdössä toiseen taloon ja myös se käsittelemätön astiakaappi.

 

Ihan kaikki eilen tehty ei ole vielä tässä, aloitin astiakaappia ja puutarhapöytää ja...

 

1249227295_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tässä tuolit ovat rivissä ja vierellä on tuunattu Lidlin tuoli malliksi koosta. Oikealla on siis 1:12 kokoinen ja nämä muut on tehty silmämääräisesti pienemmiksi. Mitään valmista mallia en käyttänyt, otin mallia tuosta valmiista tuolista. Kaarevat jalat on eurominis valmiita jalkoja, mutta hölmö kun olen, niin en yhtään ajatellut ensimmäistä tuolia tehdessä. Mulla oli jalkoja kaksi kokoa, iso ja pieni. Ja tietysti valitsin selkänojalliseen tuoliin isommat. Eihän siitä tullut yhtään pienempi kuin 1:12. Höh.

Jiirileikkureilla sitten napsasin jaloista palat pois, että sain sillä ne pienemmiksi. Jakkarassa käytetyt pienemmät jalat olisivat olleet oikean kokoiset. Huonekalutehtaalla olen vielä harjoittelijana, sallitakoon mokat aloittelijalle. Se huonekalutehdas ei muuten ole Asko, heh heh. (sisäpiirijuttu väliin). Nyörin haluan vielä laittaa pehmusteen reunalle, halusin siihen pellavanvärisen tai luonnonvaalean, mutta ei löytynyt varastosta. Ostan sitten kun kohdalle sattuu.

Vielä varoitus loppuun:

Jiirileikkurit aiheuttaa vakavaa riippuvuutta ja joillekin se voi aiheuttaa pahan flown!