Mihin se elokuu katosi? Syksy hiipii nurkkiin ja kiireet kasaantuu. Tuntuu, että nyt 1:1 maailma vie kaiken ajan minimaailmalta. Ehdin sentään käydä nukkiskerhossa Nukkelassa ja siellä aiheena oli laukut. Tällä kertaa en tehnyt mitään itse, mutta oli ihana nähdä kaikkia kesän jälkeen. Suunniteltiin syksyn ohjelmaa ja vaihdettiin kuulumisia. Oli mukava tavata taas!

 

Kerhopäivitystä en siis voi tehdä, mutta ostoksilla olen ollut. Törmäsin etsyn sivuilla aarteisiin ja sain ostettua ne itselleni.

 


 


 


 

Koottavia huonekaluja nukkekotiin 1970-80-luvulta. Chippendale lipasto ja Queen Anne sivupöytä.

 


 


 


 

Osat on pakattu pusseihin ja mukana on selkeät ohjeet ja helat.

 


 


 


 

Tästä lähikuvasta näkee, että kuinka siistit ja kauniit huonekalun osat ovat. Pöydän laatikko on "kasattu" vain laittamalla osat paikoilleen. Sitä ei siis ole liimattu lainkaan. Minua viehätti erityisesti tuon pöydän kannen reunamuotoilu. Sitä ei tarvitse hioa yhtään, eikä siinä ole mitää rösöjä tai epätarkkuuksia. Saakohan näitä enää mistään tilattua? Olen yrittänyt selata eri nukkekotitarvikekauppojen valikoimia, mutta aina kun olen löytänyt "furniture-kit" osioon jossain, niin en ole löytänyt mistään selostusta, että minkä tyyppisiä rakennussarjoja ne ovat. Otan vastaan vinkkejä ilomielin jos joku tietää ostopaikan vastaaville tuotteille. Tilasin yhden mallikappaleen kitistä jenkeistä ja katsotaan sitten myöhemmin, että mitä paketti pitää sisällään... Toivotaan parasta!

 


 

Jouluun asti ainakin mennään minirintamalla hiljaiseloa. Syksy toi muutamia ylimääräisiä velvollisuuksia ja iloja elämääni ja luulen, että niissä menee kaikki liikenevä aika. Harmin paikka, että työ veroittaa niin paljon aikaa harrastuksilta! :D

 

Mukavaa syksyä kaikille!


Niin ja vielä kiitokset Lotelle! Mainitsit nukkekotilehdessä kovin kauniisti tekemistäni printeistä Monomestaan.