Eilen oli nukkiskerho ja oli tosi mukavaa tehdä yhdessä juttuja. Kuten Eliisa sanoi, yhdessä tekeminen inspiroi. Aiheena meillä oli découpage ja se oli tosi kivaa. Sain jopa tehtyä jotain, mutta laitan niistä sitten postauksen myöhemmin. Kävin tänään ostamassa itselleni lakkaa kun oli into vielä päällä.


Varsinainen asiani oli, että voitin ihanan blogiarvonnan!  Minulla on ollut onnea aikaisemminkin, mutta tämän voiton kohdalla olen erityisen iloinen. Se tuli juuri silloin, kun kärvistelin epätoivon synkimmät hetket käsisairastelun kanssa ja piristi vallan mahdottomasti. Erityisen voitosta teki myös se, että sain sen Minijuliannalta. Pidän ihan hirmu paljon hänen tyylistään ja tekemisestään ja olen ihaillut hänen projektejaan jo kauan. Hänen blogissaan oli kuva arvontavoitosta, mutta siinä kuvassa ei ollut ihan kaikki mitä sain...

 


 

.. vaan tässä näkyy kaikki paketissa olleet. Nukkislaisille ei tarvi selittää mittakaavaa, mutta nämä kaikki ovat siis paaaljon pienempiä (paitsi ruusutaulu taustalla) kuin tuo tulitikku vasemmalla.


Vähän lähikuvaa vielä:

 Todella kauniita kaikki (ihastuksen huokaus)... Ei voi kuin kiittää kauniisti Juliannaa! Kiitos, erittäin mieluisia nämä ovat minulle kaikki.

Niin ja Juliannalle tiedoksi, että sain Nukkelan Katilta eilen tuhkakupin...ajattelin tehdä samanlaisen asetelman kuin sinulla!Ja sitten vielä huomasin, etten laittanut lainkaan edelliskerran kerhovaihtojuttuja blogiini. Minun laittamasta ei ole kuvaa ja koska sen sai Kirsi, jolla ei ole blogia, niin ei myöskään tule kuvaa.

Sain vaihdossa Piipan paketin ja tälläiset sieltä löytyi:

 Aiheena meillä oli "syksy" ja Piipa laittoi säilöntätyynyn, purkin, kangasta ja korin jossa on kurpitsa. Kiitos Piipa, nämä ovat ihanat.


Lopuksi vielä pyydän anteeksi sitä iänikuista rutkutusta olkapäästäni. Käsi on nyt parempi ja toivotaan, että menee vielä paremmaksi. Jossain vaiheessa vaan turhauttaa ja ärsyttää ainainen kipu ja tekemättömyys, että ei saa pidäteltyä.