"Ja tässä projektissa toteutin päätöstäni, että teen jokaisesta ostamastani nukkekotikirjasta jonkun ohjeen mukaisen esineen/tavaran, ennen kuin ostan yhtään uutta kirjaa."


Yllä oleva lause on suora kopio edellisestä postauksestani. Kolme päivää kirjoittamisen jälkeen törmäsin Eija Sirjosen kirjaan kirjakaupan alennuspöydässä. En edes harkinnut, kun hinta oli niin sopiva. Taitaa olla itselläni ennätys lupauksen rikkomisessa.
Kirja on mielenkiintoista luettavaa ja nukkekotien historia on kerrottu tiiviinä lukupakettina kirjan alussa. Kirajassa on paljon kuvia ja ideoita ja muutama ohjekin. Pidän kirjasta kovasti ja on hienoa, että kirja on suomalainen.


Nukkispuuhailu on jäänyt vähemmälle tänä syksynä, mutta sen tiesin jo kesällä. Tiivis aikataulu monissa erilaisissa projekteissa ja muissa jutuissa vie ajan ihan kokonaan. Pahus kun työelämä häiritsee harrastamista!

Olen saanut monta tunnustusta ja olen niistä kaikista kovin ylpeä ja kiitollinen. Tapani mukaan olen ihan hirmu huono jakamaan niitä eteenpäin ja taitaa olla, että ne ovat jo kiertäneet kaikki blogitkin. Seuraavalla kerralla sitten...

 

Mukavaa joulunodotusaikaa kaikille!