Viime viikolla oli nukkekotikerhon viimeinen tapaaminen tänä vuonna ja aiheena oli joulukranssit. Olin jo aikaisemmin päättänyt, että teen ripustettavan kynttiläkranssin.
Oli muuten hiukan hankala kuvattava! Liikahtaneita kuvia tuli miljoona kun kranssi ei lopettanut pyörimistään millään. Pohjana on vyönsolki kirpparin romupussista ja päällä on Tiimarin tekosammalainetta. Kynttiläpesät ovat korunosat (nekin kirpparilta ostetusta rannekorusta purettu) ja kynttilät ovat jotain muoviputken pätkiä ja edelleen nekin kirppisromupussista. Halusin kynttilöistä paksumpia kuin "kruunukynttilät" ja tuo koko miellytti silmääni. Organzanauha on jämiä hääkutsuista ja helmet vanhaa varastoa. Sydänlangat on vielä laittamatta, mutta eiköhän ne ehdi ensi jouluksi laittamaan. Nukkiskamat on tältä vuodelta pakattu varastoon...


Nukkelan Katilla oli myynnissä ihana astiasto ja siihen sorruin, vaikka astioita on hankittuna jo monen nukkekodin tarpeeseen.
Astiaston väri vaan oli niin herkullinen, että en voinut vastustaa. Takana on viimevuotinen ovikranssi ja se on tehty oikeasta kuivatusta sammaleesta. Takaa vielä pilkottaa yläkuvan roikkuva kranssi, tästä näkee vähän sen mittakaavaa.


Tampereen kädentaidon messuilla piipahdin jo marraskuun puolivälissä ja sieltä tarttui mukaan pienen pieniä lasieläimiä.
Tykkään ihan hirmu paljon tuosta sinisestä kukosta, mutta muutkin ovat kauniita.
Näitä norsuja olisin ostanut enemmänkin, mutta en ainakaan nähnyt kuin tämän yhden. Siltä puuttuu toinen silmä, mutta mielestäni se on suloinen!

Hyvää joulua kaikille!