Ei kuitenkaan kiellettyjä aineita, vaan suositeltavia ja hyviä.

1594914.jpg

Vasemmalla on kuvansiirtoliima. Yhden kokeilun tein aikakausilehdessä ollesta taulun kuvasta. Homma toimi melkein ok, vähän jäi valkoisia pilkkuja. (Katso tuota säälittävää repaletta etualalla) Testaus on edelleen käynnissä ja ilmoittelen tuloksista myöhemmin. Aine on ostettu Sinooperista, hinta 8-9 euroa muistaakseni.

Keskellä on huippuliima Tacky Glue, jota ilman ei tule toimeen. Liima on ostettu Nukkelan kaupasta Katilta ja hinta oli vähän päälle vitosen. Kaikissa ulkomaankielisissä nukkekotikirjoissa suositellan tätä liimaa. En ollut kuullutkaan aikaisemmin moisesta ja kun sen sitten näin Katilla myynnissä, niin päätin ostaa. Hyvä päätös se olikin, nyt en enää juuri muita liimoja käytä. Paitsi kuumaliimaa, paitsi kontaktiliimaa, paitsi puuliimaa. Tämä silti vie voiton edellisistä.

Oikealla on myös Nukkelasta ostettu kankaiden rispaantumisen estoaine Fray Stay. Oivallinen apu huonekalujen päällystyksessä ja vaatteiden ompelussa. Hintaa en enää ihan tarkkaan muista, olisiko ollut 5-7 euroa? Hyvä ostos tämäkin. Aine on todella riittoisaa. Se on myös melko juoksevaa ja vaikka kaatonokka on pieni niin sitä huljahtaa äkkiä liikaa. Pieni määrä ainetta riittää.