Toinenkin postaus tälle päivälle!
Rakas poikani muisti äitiään tässä nukkekoti-harrastuksessa! Koulusta tehdyllä Saksan matkalla oli Frankfurtin Joulutorilta löytynyt nukkekotitavaroita ja sieltä sain saksalaisen pianon!


2133469.jpg


Taitaa Aulis soitella pianoa Vaahterakuja talossa! Kiitos, mieluinen oli tämä tuliainen. :D

Vaikka en itse päässyt Helsingin nukke- ja nallemarkkinoille niin sieltä kuitenkin sain minitavaroita minäkin. Ystäväni Jaana kävi ostoksilla ja sain tuliaisiksi keittiötarvikevälineet (kupari kiiltelee ikävästi muovipussista), pikkiriikkiset pullonavaajat sekä timanttiviilapaketin. Aarteita nämäkin, kiitos!


2133477.jpg


Nämä ovat lahjoja itselleni. Kirppis-kategoriaan tämä ihan oikeasti kuuluisi, mutta en nyt kolmatta postausta laita samalle päivälle näiden takia. :)

Tässä kuvassa on kirppislöytöjäni monesta eri paikasta, yritin koota kollaasin toisiinsa sopivia juttuja. Onni lykästi monella kirpparilla ja kaikkein parasta on se, että kallein ostos näistä ovat nuo Muranon lasihelmet ja samassa pussissa olleet hopeiset metalliosat, 1,50e pussi.

Nauhat oli 20-70 senttiä, napit 20 senttiä- 1 euron pussillinen (eikä lähellekään kaikki ole kuvassa), koruromupussi (myös vain osa esillä) 1 euro, tapettiboordi 50 senttiä, rusettipussi 20 senttiä (eikä näistäkään ole kaikki esillä), käsin maalattu lattiamaljakko 1 euro, ohut villalanka 1 euro ja sokerin pohjalla oli tuo nukkekodin pöytä: euron kappale! Ostin niitä neljä, eli kaikki jotka oli myynnissä. Miten niin se Vileeni iski jälleen? :D

Nyt alkaa olla jo NIIN hirmunen kasa materiaaleja haalittuna, että taitaa olla jo aika tehdäkin niistä jotain.

Valokuvaan olen tyytyväinen kerrankin. Keinovalo nyt vaan on niin tylsä, mutta asetelma miellyttää minun silmääni.