Sain Vennin äidiltä ja isältä aivan kertakaikkisen mahtavat tuliaiset Italiasta! Mykistyin vallan ja en voinut kuin huokailla suu virneessä.


1834064.jpg


Tässä näkyy kaikki yhteiskuvassa. Etualalla on Venetsiasta kaksi naamiopinssiä ja ne löytävät paikkansa Pink Ladysta. Pienet esineet, kolme istuvaa koiraa sekä joulujutut, ovat lasia ja käsin tehtyjä. Samaten auringonkukat lasimaljakossa ovat Muranon lasia ja tietysti myös käsin tehtyjä.

Posliiniastiasto "tea for two" on käsinmaalattu, kuten myös kissa oikeassa reunassa. (syvä huokaus ihastuksesta!)


1834086.jpg


1834088.jpg


1834089.jpg

En enää löydä ylistyssanoja, kuvat puhukoon puolestaan. Kiitos Eve, sait vielä kaikki ehjänä perille! Kädet tutisivat kun availin paketteja ja asettelin niitä kuvaukseen. :)


Kuvat on vähän oudon värisiä. Harjoittelin kameralla erilaisia kuvaussäätöjä. Meillä on oikeasti ihan järkyttävän hyvä kamera, mutta en ole koskaan opetellut käyttämään sitä kunnolla. Nyt säädin valkotasapainoa, aukon suuruutta ja sen ajan säätöä käsipelillä. Ehkä joskus vielä saan mieleisiäni kuvia. Katsotaan, että miten taidot kehittyy ajan mittaan. Keinovalolla kuvaus on tosi hankalaa kun en halua käyttää salamaa. Silloin kuvista vasta outoja tuleekin.