Nukkiskerholaiset kokoontuuvat tänään, mutta en päässyt mukaan sairastelun takia, samasta syystä jäivät Tampereen taikasormetkin väliin.

Jonkun verran kuitenkin jo minijutut tai muut askartelut ja kädentaidot innostaa. Sain varmaankin ähkyannoksen askarteluista hääjuhlia suunnitellessa ja tehdessä ja tauko oli paikallaan.

Tästä aloitin ja hissukseen jatkoin silloin tällöin:

Paspispahvia, koristenauhoja, superlonia, liimaa, metallinen lautasliinarengas, mattoveitsi, maalia ja sakset.

 

Vaihe1:

Pahvista kyhätty sohva-aihio ja epämääräinen kokoelma erivärisiä nauhoja. Lehtikuviot selkänojassa on lautasliinarenkaasta ja metallia.

 

Vaihe 2:

Ensimmäinen pohjamaali maalattu.

 

Vaihe 3:

Lisäsin vielä vähän koristenauhaa ja odottelin liiman ja maalin kuivumista.

 

Vaihe 4:

Toinen kerros kuivalla sudilla ruskeaa päälle ja pehmusteet kehiin. Valmis soffa!

Idean ja mallin olen ottanut täältä, ja vaikka ranskan kieli on täysin outoa, niin kuvista katselin mallia ja sävelsin loput itse. Tarvikkeina on käytetty kaikkea, mitä varastoista löytyi. Hiukan huterat takajalat soffassa on, mutta ei haitanne mitään...

Oikealla oleva pikkusivupöytä on Tiimarin tuotantoa ja se käsitelty samalla tavalla kuin soffakin. Metallilankapunotut astiat ovat itsetehtyjä tv:tä katsellessa. Piipa meille kerholaisille niiden tekemistä joskus opetti. Neliskulmainen malli oli vahinko, alunperin siinä piti olla viisi loimilankaa, mutta aloittamisen jälkeen huomasin, että olikin vain neljä. Ihan hauska siitä tuli kuitenkin.

Ruusutaulu seinällä on Minijuliannan käsialaa, sain sen blogiarvonnassa. Se on tosi mieluinen ja tykkään kovasti edelleen! Lattialla olevat ruusut on ostettu Tiimarista.

Niin ja kuvat on otettu lavasteissa. En oikein tiedä, että mihin talooni tämä olisi tulossa. Romanttiset jutut ei ihan ole se mun juttuni, ainakaan kokonaisvaltaisesti. Ehkäpä uuteen pikkutalooni voisi yläkertaan tulevaan asuntoon tehdä myymälänpitäjän huoneiston oikein romanttisella vaihteella. Ja jos vaikka käyttäisi yhtä rajuja värejä seinissä kuin lavasteissakin, niin siitä voisi tulla mielenkiintoisen näköistä jälkeä. Laitetaanpa mietintään.

Loppuun vielä kuva soffasta vähän sivuttain.