Oikeassahan se Lotte oli, Pink Ladyyn on tarkoitus tehdä nahanpaloista juttuja! :)
Ne kengät, ne kengät... Huh, huh! Voi ei! Ääh, ei tuu mitään. Piip, piip ja ISO piip! No nyt se liima levis! Ihan vinossa. Tää ei onnistu. Äh ja puh.
Suurinpiirtein näillä kommenteilla mentiin tämä sunnuntai.

Ensin näytän teille, että mitä sain aikaiseksi session jälkeen pöydälle:

1997200.jpg


Tuli sitä sitten jotain muutakin. Kamalan ähräyksen jälkeen.


1997228.jpg


Eipä juuri kummoisia, mutta laitoin kuvan kuitenkin. Innoitusta olen saanut kaikilta kenkien tekijöiltä, mutta suurin innoittajani ja ohjeiden antaja on ollut Kenkäfriikki. Hänellä on uskomattomia nukenkenkiä, tarkkaan kuvattuja ja selostettuja ohjeita, kokeiluja erilaisista materiaaleista ja ennen kaikkea KENKIÄ. En edes tiedä, että kuinka monta kertaa olen lukenut hänen koko bloginsa läpi.


Nämä kenkäni ovat saaneet inspiraation Tiny Betsyn kenkämallista. Ensimmäiset harjoituskappaleet ovat nuo siniset vasemmalla. Mönkään meni. Liian leveät takaremmit, liian pieni kengän suuaukko ja niitä kun siinä tehdessä yritti korjata, niin lopputuloksen arvaa. Laitoin kuitenkin kuvat, että näette, miten kehitys eteni.


Seuraava pari olivat nuo vihreät ja viimeinen pari uunista ulos oli oikealla puolella olevat. Sain ihan hervottoman kikatuskohtauksen, kun ne viimeiset valmistui. Noin rumia kenkiä ei ostaisi kukaan. Oleellista siinä oli kuitenkin se, että kengissä on kärki suljettuna. Rakkaani veisti minulle kenkälestin ja kärjen teko sujui kuin tanssi. Ne kärjet ovatkin parasta kengissä. Ehkä se seuraava pari on sitten parempi. ;D


1997255.jpg


Tähän settiin olen tyytyväinen. Nahka on hiukan liian paksua, mutta se ei ihan hirmusesti haittaa. Korokepohja ei ole liian korkea ja mittasuhteet näyttää aika hyviltä.


Kun se kenkien teko ei ihan putkeen mennyt, niin tein käsilaukun. Mallia on otettu omasta laukustani ja se on suoraan pienennetty 1:12. Laukun koristukset ovat 1:1 koossa erilaiset, tähän tein kenkiin sopivaa koristelua. Kassin saa muuten auki ja sinne voi laittaa tavaraa sisään...


Nukkelan kerho kokoontuu ensi viikolla Tampereella ja lupasin tuoda sinne kenkien kaavoja ja muuta rekvisiittaa/materiaalia. Nähdään siellä ja ährätään kenkiä yhdessä!!