Tänään oli Forssan markkinat ja oli aivan upeaa käydä siellä. Sää oli mitä mainioin ja tarjolla oli vaikka mitä ihanuuksia. Vähän olin jo etukäteen kurkkinut yksityismyyjien blogeista, että mitä olisi tarjolla ja olin jo varautunut siihen mitä aioin ostaa.

Kuvasarja alkaa tästä. Jatkoin samaa ulkokuvausta kuten eilenkin ja kuvista tuli auringon paisteen myötä mielestäni niin kauniita, että laitoin kaikki esille.


1768827.jpg


Tässä koko saalis yhteiskuvassa. Vasemmalla vaaleat kapeat tammilankut ei ole sieltä ostettuja, ne ovat Williamin lattialankut, jotka käsittelin eilen. Päällä olevat paksummat puut on ostettu Forssasta, ilmeisesti Päijät-Hämeen nukkekotiyhdistyksen pöydästä. Takana näkyy keittiön kaapit ja siinä edessä valaisimet, kaidetolpat, alla printit ja oikealla ihan reunassa sähkötarvikkeet. Ne ovat kaikki ostettu Nukkekoti ja lelusta.

Oikeassa reunassa näkyy huonosti kolme tarvikepakettia ja niiden vieressä vesiaihe. Ne ovat ostettu Doloresilta.


1768830.jpg


Käsin maalattu tarjotin, vesikannu, korvapuustit pellillä ja leipä leikkuulaudan ja veitsen kera on ostettu Loten pöydästä. Tarjottimia olin jo katsellut aikaisemmin ja olin onnekas kun niitä oli vielä jäljellä. Vesikannu sitruunoineen näyttää erityisen kauniilta tuossa auringonpaisteessa.


1768834.jpg


Visakoivuinen pyyheliina naulakko (käspaikka karjalaisittain), virkattu laukku ja voileipäkakku ovat Marian pöydästä. Olimme paikalla noin puoli yksitoista ja Marian pöytä oli jo lähes tyhjä. Piironkia olisin havitellut, mutta ne olivat kaikki menneet jo. Luotan kuitenkin siihen, että Maria ei ihan heti lopeta värkkäilyä ja vielä joskus saan sen piirongin. :)


1768836.jpg


Kaktukset, kynttilät ja kuvan kehykset olivat siitä Päijät-Hämeen nukkekotiyhdistyksen pöydästä.


1768840.jpg


Kukkakaalit ja sitruunat ovat Mariaa vastapäätä olleesta pöydästä (Leilako joku?) ja sipulipussi sekä mattopiiska olivat Loten ja Marian pöydän välistä. Lisätkää vaan kommentteihin, että ketä he olivat jos tiedätte. Voi kuinka nuo sitruunat ovat kauniita auringossa sinistä taustaa vasten!


1768844.jpg


Tämä ihastuttava kukkakimppu on ostettu Maria viereisestä pöydästä. Vasemmalla näkyy muutaman tarvikepussin kulmaa ja alareunasta kurkistaa kolme julistetta. Ne kaikki olivat samalta myyjältä. Tuli ihan mieleeni, että kukkakimppu sopisi oivallisesti Marjatan taloon. Siinä jotenkin henkii samanlainen tunnelma kuin Marjatan talon kuvissa on.


Tullessa poikettiin vielä Kylmäkoskella kirppiksellä ja sieltä löytyi nappeja. Ihan kun niitä ei olisi jo tarpeeksi! :)

1768849.jpg


Iso pullo keskellä on jo vanha kirppislöytö ja siihen olen laitellut nappejani. Pienemmissä rasioissa on eroteltuna ne napit, joita ajattelin voivani hyödyntää nukkistelussa. Vasemmalla oleva oranssi nahkakasa on Lieksan kirpparilta löydetty ja nyt jo purettu nahakassi. Takana oikealla näkyy myös se Lieksasta löydetty lokerikko täynnä niitä erilaisia pelinappuloita. Edessä keskellä olevat napit ovat niitä Kylmäkoskelaisia.


1768853.jpgTässä vielä niistä lähikuvaa. Keskellä nököttää edellisestä postauksesta tuttu päätön shakkinappula nurinniskoin ja sen alle löysin kukan mallisen napin varastoistani. Aika hyvä yhdistelmä, vai mitä.


Mukava päivä on takana ja taas tuli paaaljon ihania juttuja lisää nukkekotiin. Oli mukava tavata kaikkia ja nyt taas sai aimo annoksen intoa ja inspistä jatkaa tätä mukavaa harrastusta. Oli todella kivat markkinat. Nyt vain jännityksellä odotamme, että suosiko arpaonni! Hieno nukkekoti oli palkintona.

Seuraavia markkinoita odotellessa!