Tuhannet kiitokset joulukalenteri-vaihtopareilleni!!
Iiihanaa avata luukkuja ja yllättyä joka ikinen aamu Jouluun asti!Luukuista numero yksi sain nämä!


2113326.jpg


Vasemmalla oleva joulupukkikalenteri Riikalta, sienikirja ja koppa sienineen Aetheldalta sekä oikealla oleva kalenteri Saaralta. Kalenteriden luukut aukeavat ihan oikeasti! Tavarat on kuvattu kankaan päällä, johon Saara oli ekan luukun paketoinut.


Tässä on luukku 1 minulta:


2113361.jpg


Sammalkranssi origamitaitellussa säilytysrasiassa. Pitäähän joulukoristeet joskus laittaa myös varastoon seuraavaa vuotta varten. :)  Tämä malli on apinoitu Eliisalta Villa Ellasta.


Hauska sattuma oli, että Riikan ekoissa luukuissa oli kaksi kranssia ja minun ekoissa luukuissa oli kaksi joulukalenteria. :DLuukuista numero kaksi sain nämä:


2113333.jpg


Saaralta on torkkupeitto, Aetheldalta iso pino hyödyllisiä kirjoja ja kirjanmerkki, johon on kirjottu M-kirjain. Riikalta tuli nuo iki-ihanat jouluruuat. Tälläisenä massailu-rajoitteisena ihmisenä ei voi kuin hämmästellä...


Ja luukusta kaksi vaihtoparini saivat viherkasveja:


2113403.jpg


Soihtuköynnös ja muratti kaikille. Jos ihan oikein tarkasti katsoo niin ruukkujen pinta on maalattu krakkelimaalilla. Se ei nyt ihan maailman onnistunein maalaus ollut, mutta ihan jos läheltä tarkasti katsoo niin kyllä se näkyy!!! :D   Multana on teetä, muistaakseni dareejeng.


Aivan kertakaikkisen ihanaa on luukuja availla ja hypistellä. Töissä ne aina venkoilee, että "hän on tullut lapseksi jälleen" ja nyt ihan oikeasti jo tuntuukin siltä! Tiesittekö muuten, että vanheneminen on pakollista, mutta aikuistuminen vapaaehtoista.