Kävin tänään Tiimarissa hakemassa lisää ruukkuja kukkia varten. Ruukkuja löytyi ja vähän muutakin. Siellä oli askartelupaketteja -70% alennuksessa. Pitihän niitä ottaa kun hinnat oli alkaen 0,60 euroa, kallein oli 1.30. (Huomaatteko, että Sulo Vileeni heräsi taas henkiin?).

No niissä pakkauksissa oli helmiä, kimalletta, pompomeja, liimaa, piipunrasseja, nauhoja, strasseja... Kaikkea maan ja taivaan väliltä. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Nukkekotiin nukkekotiasujien nukkeleluja ja vähän muutakin.

1610555.jpg

Tässä koko konkkaronkka yhteisvalokuvassa.

1610557.jpg

Tässä pompomeista tehdyt nallet ja mittarimato. Silmät ja nenät on siemenhelmiä.

1610563.jpg

Näistä piti tulla aivan tavallisia nukkeja, mutta niillä oli oma tahto (eli siis en osannut tehdä niistä tavallisen nuken näköisiä...) ja nyt ne ovat matkamuistonukkeja. Toinen on Japanista ja toinen Venäjältä. Päät ovat valmiita helmiä Tiimarista, vartalo on piipunrassista ja vaatteet koristenauhoista. Japanin nukella on iso liimatahra keskellä vatsaa, satiinauha näköjään taas sotkeentui liimanäpeistä.

Sannilla ja Siirillä on jo aika paljon leluja. Pelkään vaan, että he ehtivät teini-ikään ennen kuin talo valmistuu. Talo ei ole nyt taas edennyt yhtään eteenpäin, mutta eiköhän sekin vielä valmistu.