Länsi-Suomen reissu rannikolle meni hyvin, mutta tällä kertaa ei mukaan tarttunut oikein mitään nukkistavaraa. Kaikkea muuta sitten senkin edestä.  Hymy

Minulle, sisämaan kasvatille, meri on elementtinä kovin voimakas ja joskus vähän pelottavakin. Kelit olivat aivan mahtavat ja merikin näytti vain ne lempeimmät puolensa tällä kertaa. Oli ihanaa lomailla!

Nyt aika menee enemmän ja vähemmän 1:1 remontissa. Puuttuneita listoja on pitänyt laittaa paikoilleen jo piiitkän aikaa, mutta nyt vasta tartuttiin toimeen. Ja niinhän siinä kävi, kuten aina meillä käy, että nyt on keittiön ikkuna irroitettuna, hiottuna, pohjamaalattuna ja odottaa kuivumista varsinaiseen maalaukseen. Karmi on jo maalattuna ja ikkunan edessä on pressu, ettei sada sisään. Höh, aina se menee meillä näin (ja ihan joka kerta), että pikkuhomma paisuu jättiurakaksi.

 

Iltapuhteina ja kahvitauoilla tein vihdoista viimein näitä:

1248280123_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Netistä tulostelin kylttiaiheita jo viime kesänä. Nyt vasta sain aikaiseksi tehdä niille jotain. Tuloste on liimattu ohuelle balsanpalalle ja roikottimen vääntelin rautalangasta. Piirakkakyltti löytää paikkansa Vaahterakujan kahvilasta aikanaan. Sopivan nopeita ja yksinkertaisia tehdä muiden töiden ohessa.

 

Loman lopussa kävimme Mustion linnassa opastetulla kierroksella. Hurmaannuin täysin ja totaalisesti. A-i-v-a-n kertakaikkisen hieno paikka ja ihan täydellisiä juttuja toteutettavaksi minikoossa. Oppaamme oli huippuhyvä ja vahinko, ettei sisällä saanut ottaa valokuvia. Näyttelyä varten oli tauluja ja tavaroita lainassa ja lainaajat eivät olleet antaneet lupaa kuvaamiseen. Muuten kuvauslupa olisi ollut. Sisäkuvia linnasta löytyy täältä.

 

1248280687_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tässä kuva linnan pihalta. Tämän valitsin siksi, että ihmiset kuvassa näyttää ihan nukkiskokoisilta! Yllättynyt

 

Tapaamisiin Forssassa! Laitan kyltin rintaani, nykäise hihasta ja tule juttelemaan!