Tein häälahjaksi roomboxin. Kokonaisuus on koottu parin harrastusten, työn ja persoonien mukaan.

1860483.jpg


Lattia on bambuverhosta purettua puuta ja se on lakattu petsilakalla. Seinät tapettia ja katto maalattu. nojatuolit on tehty Lissun mainiolla ohjeella ja kirjahyllyn on rakentanut rakkaani kuten myös hauskan jalkalampun. Siinä on nappi lattiaa vasten, kaksoisjalka on metallitankoa ja varjostin on kahvimitta, josta on varsi katkaistu.


1860493.jpg


1860503.jpg

Sulhanen harrastaa liitokiekkoa ja hän on innokas kokki. Keittokirja on skannattu omasta kirjahyllystä. Liitokiekot ovat nappeja ja päälle on liimattu oikeasta kiekosta tulostettu kuvio.  Vasemmalla roikkuu kaksi lääkärintakkia ja lääkärinlaukut alla. Muutama tentti on vielä tekemättä ja kirja on unohtunut nojalleen laukkua vasten. Lääkärintarvikkeet hyllyllä sekä stetoskooppi ovat Nasun taiteiluja, näkisittepä miten siistit ja tarkasti tehdyt ne ovat...

1860519.jpg

Iltatee ja voileivät pöydällä. Lehti on sulhasen harratukseen liittyvä, Diplomacy pelin opaslehti. Voileivät on ostettu Lahden minimarkkinoilta ja teemukit ovat Englannista. Kynttilä on ostettu Forssan markkinoilta.

1860538.jpg

Hyllystä löytyy lautapelejä, kuuluvat myös parin harrastuksiin. Sukulaisten valokuvia on kehystettynä, etualalla on Lahdesta ostetut massaomenat vadilla.

1860641.jpg

Tyynyn ompelin puolivalmiiksi, morsian harrastaa käsitöitä. Tästä asetelmasta kerroin jo vaihepostauksessa. Helmi on edelleen itse viattomuus: Minäkö muka olisin repinyt jotain?