Olin aivan mykistynyt saamastani lahjasta. Ystäväni MiLou kävi vastavierailulla ja toi tullessaan kaappiensa kätköistä todellisia aarteita.

1654762.jpg

Takana oleva rulla on käsintehtyä marmoripaperia, monia eri värejä. Yritin vähän asetella niitä lomittain, jotta kaikki värit näkyy.

Niiden edessä on muovipintaista kangasta, jota käytetään kirjansidonnassa kirjojen selkämyksessä.

Pitsit ja nauhat ovat Miloun ompelulaatikon jämäpaloja. Vaaleanvihreä on juuri täydellistä Sannin ja Siirin huoneen värimaailmaan. Poikkesin pikaisesti kangasostoksilla ja kaikkiin valitsemiini kankaisiin pitsi sopii täydellisesti. Ja minä kun olen oikein hakemalla hakenut sopivaa vaaleavihreää reunuspitsiä. Tuhannet kiitokset taas kerran MiLou!

Pienet Cokispurkit taas ovat työkaveriltani Jaanalta. Huippusöpöt ja juuri täydelliset tytöille. Kaunis kiitos sinulle Jaana.

Toiselta työkaveriltani Erjalta olen puolestaan saanut mahdottoman määrän erilaisia tarvikkeita, joista voi jatkojalostaa nukkistavaroita. Korkkeja, verkkoa, metallilankaa, koruja ja vaikka mitä ihanaa. Erja tuumasikin, että nykyään ei voi mitään heittää pois, kun aina pitää ensin miettiä, että voisiko tätä käyttää nukkekodissa... Kiitos teille kaikille. Ihmisen olo on onnellista, kun on ystäviä.