Perjantaina rankan työviikon jälkeen raahustin kotiin puolikuolleena, kävin postilaatikolla ja paketti oli tupsahtanut laatikkoon. Pohjoisesta päin Tytti-tonttu oli muistanut paketilla!2050848.jpg


Syksyllä joskus laittelin sitä tilkkuompeluohjetta sivuilleni ja Tytti oli erityisen onnellinen ohjeesta. Nyt oli minun vuoroni olla erityisen onnellinen. Täytyy myöntää, että itku ei ollut kaukana silmäkulmasta, kun näin mitä paketti sisälsi. Kaunis virkattu sängynpeite ja siihen sointuva matto. Harmin paikka, kun ette voi tätä käsissänne tuntea, silkinpehmeä ja kauniisti laskeutuva, värikin on mieluinen.

KIITOS Tytti! Sanattomaksi menin kun avasin paketin.Tässä on tuliaisia Saksanmaalta:


2050874.jpg


Ystäväni Jaana muisti minua puutarhatyökaluilla. Kiitos Jaana!


Seuraavatkin ovat lähes kuin lahjoja, itse en ihan hirmuisesti näiden tekemiseen osallistunut. Vähän kuitenkin...


2050894.jpgMalli napattu Nukkekodin hengettären sivuilta täältä. Vähän ne vinksottaa ja maalia on siellä sun täällä, mutta kyllä kai ne nyt tallilyhdyiksi tunnistaa... :D Malli on ihan uskomattoman pieni, omat 1:1 lyhtyni ovat isompia kuin nämä mittakaavaltaan.

Juuri laitoin Eliisan blogiin kommenttia, että huomaan tekeväni nukkekotiin aika suuria juttuja. Se johtuu varmaan siitä, että pidän myös 1:1 kodissa melko suurista esineistä. Valaisimet, lyhdyt, kranssit, vadit, kukkaruukut, kynttilänjalat ja monet muut kodin sisustukseen liittyvät asiat miellyttävät minua erityisen paljon suurikokoisina. Teen usein nukkekotijuttuja siten, että otan mitat 1:1 koossa ja siitä pienennän ne 1:12.

Kannattaa muuten maalata lyhdyt ennen kasausta, vinkki vaan jos joku suunnittelee lyhdyn tekoa. Tai sitten pitää olla paaaljon parempi maalari kuin minä. Ja se ei tuottane vaikeuksia! ;D2050928.jpgTämä ei puolestaan ole lahja, vaan kokeilu. Lainasin kirjastosta kirjan, jossa neuvotaan tekemään itse kankaalla päällystettyjä rasioita. Siinä on aivan ihastuttavia rasioita ja mieli teki heti kokeilla miniatyyrina samanlaisia.


Kokeilukappaleesta näkyy aina niin hyvin ne korjattavat asiat... Rasia on päällystetty silkkikankaalla, pitsillä ja nyörillä. Rasiassa on avattava kansi...2050942.jpg


...ja sisäpuolelta rasia on päällystetty kuviollisella paperilla. Näitä tulee varmaan jossain vaiheessa lisääkin ja eri mallisia. Tipetip pitää vaan saada alta pois!Tämä puolestaan on ihana lahja Epeltä. Kiitos, olen kovasti otettu tunnustuksesta.

2027963.jpg

Tunnustuksen säännöt ovat tällaiset:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt löytyvät täältä.

Nyt en jaa tunnustusta eteenpäin, monta ihanaa blogia on ja montaa myös seuraan. Kaikille niille tämän tunnustuksen annan ja myös sinulle, joka luet tätä tekstiä!


(Sain siis laitettua tämän blogiini Epe! Kiitos vinkistä.. :)