Istutin kukkia takapihalle. Ihan kuin olisi ollut oikea kesä. Tuoksuherneet, krassit, auringonkukat, daaliat ja muutama lilja sai uuden kodin kukkapenkistä tai ruukuista.

Illalla piti sitten jatkaa kukkien istuttamista miniatyyrikoossa.

1607121.jpg

Tässä ovat ne pelargoniat sitten valmiina. Ruukut kaikissa kukissa ovat Tiimarin puisia ruukkuja, maalasin ne valkoisiksi. Multa on teetä ja vihreät lehdet ovat paperinarusta.


1607126.jpg

Tämä taas yrittää olla viirivehka, tai joku vehka. Paperinarusta sekin, lehden alapuolelle olen liimannut vihreää rautalankaa, jotta pystyin taivuttamaan lehdet haluamallani tavalla. Myös pelargonian lehtien alla on rautalankaa. Se helpottaa myös lehtien "istuttamista" ruukkuun. Pikkuinen poikanen varren päässä on kuvassa vähän huonosta kuvakulmasta. Lehtiä on enemmän kuin tässä näyttäisi olevan.


1607132.jpg


Nämä puolestaan ovat Ideaparkin Sinellin tarjouskorista. Ostin erilaisia pusseja ja yhdistelin niistä kasveja joiden nimiä en tiedä. Oikealla voisi olla punatähkä, vasemmalla on kalla ja keskellä joku. Niin ja ruukkujen sisällä on itsekovettuvaa savea, kaikissa malleissa.