Nukkelan kerhossa tehtiin kenkiä. Olikin ensimmäinen kerta tälle syksylle kun pääsin mukaan. Ja kyllä meitä sitten olikin! Aiheena olivat kengät ja tässä muutamia kuvia.


2011969.jpg

2011971.jpg

2011972.jpg


Olgan korkkarit oikealla ja sama vaiva täälläkin kuin Olgalla, nimimuistini on surkea! Vasemmalla olevat ovat Olgan oikealla puolella istuneet ihanan rouvashenkilön tekemät.


2011979.jpg


Piipan papan tossut. :)


2011984.jpg


Arttu Tuohelan kenkien parissa. Muitakin kuvia napsin, mutta niistä ei juuri jäänyt jälkipolville näytettävää. ;DKaksi päivää tämän jälkeen kokoonnuttiin meillä ja massailtiin. Eliisa ja Olga opastivat ja vinkkejä vaihdettiin puolin ja toisin. (paitsi, että minulta ei vinkkejä massailuun löytynyt, mutta ehkä muihin juttuihin). Mukana olivat vielä Kirsi ja Johanna. Sama Johanna, kenen kanssa kävin kruunuilemassa Pälkäneellä.

Oli tosi mukava tavata ja jutella oikein sydämen kyllyydestä. Kyllä sitä pulinaa piisasikin. :D Ihania, taitavia harrastajia kaikki! Ja minä pölvästi en ottanut sitten yhtä ainutta kuvaa ennen kuin kaikki lähtivät.


2012006.jpg


Tässä piirakkani kaakaon kera. Kuppeihin sain kokeilla nestemäistä massaa ja se on tosi hauska tarvike. Ostoslistalle meni heti.

Takana oleva lakkapiirakka oli ainut, jonka sain valmiiksi kerhoilun aikana. Omenapiirakan tein muiden lähdettyä ja marjapiirakka vasemmalla oli muuten valmis, mutta liimasin helmet myöhemmin.


2012018.jpg


Lahjoja sain! Kirsiltä leivontavälineet (aiheeseen sopivat) ja Eliisalta kenkiä Pink Ladyyn. Kiitokset!

Muutamia poimintoja pulinoista:

-ärsyttää suunnattomasti, jos ei heti osaa tehdä täydellistä (kaikki nyökyttelivät)
-materiaalia pitää olla, jos inspis iskee niin ei ainakaan siitä ole kiinni (kaikkii nyökyttelee, ja varsinkin silloin on ostettava kun saa halvalla)
-tehdyt tavarat näyttää paljon paremmilta luonnossa nähtynä kuin blogissa kuvattuna!

Kerhoilu on tosi kivaa! Nähdään taas Nukkelassa ja "kotikerhossa" ensi kerralla.

PS. Blogissani tulee väistämättä hiukan hiljaisempaa, nukkisjoulukalenterit odottaa ja muut tonttujen touhut. Tip tap, tipetit!