Kone simahti, heräsi henkiin, simahti taas ja puolittain hengittää nyt. Edellisen postauksen kehotus on mennyt perille. Bittitaivaaseen siirtyi iso määrä tehtyjä nukkisjuttuja: silkkinauhakirjonnasta tekemäni ohje, printtejä on tullut tehtyä enemmän ja vähemmän, ohjeita ja kuvia...

Onhan se mukava aloittaa puhtaalta pöydältä. (Huom. edellinen lause äännetään syvää sarkasmia viljellen)

Mineily on silti sujunut enemmän ja vähemmän hyvin. Niistä on tulossa päivityksiä jossain vaiheessa, Vaahterakujan taloon on tullut värkkäiltyä sitä sun tätä, karkkivalikoimaa on tullut lisää ja muutama taulu ja pikkuhommia.

Mukavia juttuja olen saanut ja vaihtanut tässä niistä kuvia.


Hiisharjun Arjan blogiarvonnasta voitin nämä:

Kuva ei ole kehuttava, pyydän anteeksi. Koneesta hukkui kaikki ohjelmatkin, kamerasta siirto-ohjelma, kuvankäsittelyohjelma jne. Näillä mennään nyt, ei voi mitään.

 

Nämä ihanuudet on Olgalta:

Kotinukkiskerhossa Olga toi tuliaisiksi kirjontatyön ja samalla kertaa kerhovaihdossa sain Olgan tekemän ihanaisen kakun laatikossa. Nam nam!

 

Tein vaihdon Loten kanssa:

 

Ihanan herkulliset saapikkaat Pink Ladyn valikoimaan. Näitä käyttäisin itsekin! (varastossa on jo kolmet saappaat 1:1 koossa pinkin eri väreissä... :)


Omista vaihtareista ei nyt ole kuvaa, nukkisvaihdossa pakettini sai Kirsi ja ehkä Lotte jossain vaiheessa päivittää blogiaan.

 

 

ISO KIITOS kaikille teille kolmelle!