Täytyy tehdä tunnustus, olen kirja-addikti. Ja vielä pahemmanlaatuinen. Kaikkein ärsyttävintä on, kun pitäisi valita minkä haluaa. Kaikkia ei ole varaa ostaa, pahus soikoon!


1594831.jpg

Tästä se hullutus lähti. Perjantai-iltapäivänä kuluvan vuoden maaliskuussa ostin kirjan ja siitä se sitten lähti. Olin jo haaveillut aikaisemminkin, että joskus vielä teen nukkekodin. Nyt sitten oli aika tehdä haaveista totta.
Kirja on erinomainen opas tee-se-itse-harrastajalle. Suosittelen lämpimästi.

1594843.jpg

Tietääkseni ainoa suomalainen nukkekotikirja. (Korjatkaa toki jos olen väärässä) Silmille ahmittavaa, hyviä tarinoita, selkeitä vinkkejä tee-itse-osiosta.
Ostettu AdLibriksen verkkokaupasta. Oli siellä edullisin, ainakin sillä hetkellä.

1594853.jpg

Toinen ostokseni AdLibriksestä. Kirja on mielestäni kaksijakoinen. Hyvät ohjeet, hyvät kuvat, mutta tarvikkeiden osalta on neuvot vähän hatarat. Toinen joka ärsyttää on se, että kaikki punonnat on tehty reijitetyn pahvisabloonan ympärille. Olisi voinut olla myös sellaisia ohjeita, jossa punontaa on käytetty myös pohjiin.
Ostamisen arvoinen kirja kuitenkin. Suosittelen edes auttavaa englannin kielen taitoa.


1594863.jpg

Tämä kirja on ostettu Amazon.com verkkokaupasta. Vielä en ole ehtinyt syvällisemmin tutustua kirjaan, mutta hyvältä vaikuttaa. Kirjan käyttäjän pitää osata englantia, jos aikoo saada siitä kaiken irti. Ainoa mikä häiritsee, on kirjan aihepiirien poukkoilevuus. Samaan aiheeseen liittyvää tietoa saattaa löytyä monesta eri kohdasta. Pidän silti kirjasta kovasti ja suosittelen.

1594874.jpg

Helmenä pohjalla Jean Nisbettin kaupat, kahvilat ja ravintolat. Tätä kirjaa olen säästellyt pahan päivän varalle. Ihan pikkuisen olen kuitenkin kurkkinut jo. :)
Lisää nautintoa saat jos pystyt lukemaan englantia. Nautit kirjasta vaikka et osaisikaan. Tässä kirjassa on enemmän kuvia ja vähemmän tekstiä, kun taas edellisessä on päinvastoin. Kertakaikkisen hurmaavia kokonaisuuksia. Tämän kirjan jälkeen pää oikein kihisee ideoita. Suosittelen SUURESTI.