Ostin Forssan markkinoilta tarvikepakkauksena matkalaukut/salkut Doloresilta. (Linkistä näet, että mikä pakkaus oli kyseessä). En oikein tiennyt tänään, että mitä olisin tehnyt nukkekotiin ja ajattelin, että nyt olisi hyvä hetki tehdä valmiista tarvikepaketista jotain. Ei oikein tarvi ajatella sen kummemin ja helppoa tehdä jonkun muun ohjeilla.

Niinpä. Siitä se sitten lähti.


1788232.jpg


Tässä koko kavalkadi yhteiskuvassa. Musta nahkainen iso salkku takana, sen edessä oleva kuvionahkainen laukku ja pinkki kantikas ovat siitä pakkauksesta, mutta kaikkia on jonkun verran tuunattu. Aloitin isoimmasta ja se on lähestulkoon ohjeen mukainen. Pakkauksessa puhutaan nahkalaukuista, mutta mukana oli keinonahka-muovia ja sen hylkäsin heti. Leikkasin salkkuun omasta nahasta kappaleet (siis varastossa olleesta, en nyt ihan käsivarrestani leikellyt :) ja sen verran tuunasin, että kantokahva on keskeltä liimattu kapeaksi. Mallissa oli suora nahkasuikale ilman "muotoilua".


1788264.jpg


Tämä pinkki kantikas oli pienin tarvikepakkauksessa. Kangas on silkkiä ja samassa huumassa tein settiin sopivan olkalaukun. Siinä on kaksi samanlaista palaa balsaa ja ne on päällystetty silkillä ja sen jälkeen liimattu yhteen. Olkahihna kiertää koko laukun ympäri ja "lukko" on pala metallia, jostain yksinäisestä korvakorusta kirpparin romupussista.

Valkoinen laukku on tehty puunpalan päälle. En jaksanut vääntää pahvista taittelemalla muottia (kuten tarvikepakkauksessa oli) ja päälystin sen satiininauhalla. Olkahihna ja läpän reunus on koristenauhaa, jonka sain MiLoulta. Helmikoriste oli pakko laittaa vielä viimeisenä hätäratkaisuna kun liimanäppi tuhrasi taas satiiniin läikän.

En varmaan ole kertonut, että päivätyökseni piirrän tietokoneella. Olen tekninen dokumentoija ja varsinainen ammattinimikkeeni on vanhempi ammattimies (ei se mieskään nyt niin paljon kirpaise, mutta että VANHEMPI!!! :D). No, anyway. Olin jo aikaisemmin miettinyt, että voisin itse tehdä printtejä ja nyt kun tuo Pink Lady-putiikki ihan väkisin pukkaa, niin ajattelin kokeilla. Kokeilu on ihan hatusta vedetty, mutta ei hullumman näköinen. Onhan se aika kiva, että putiikista saa nimellä varustetut kassit mukaan, kun tekee ostoksia... Paperikassin väri on oikeastikin tuollainen, liukuväri on vaaleanpunaisesta valkoiseen tarkoituksella. Se ei siis ole valokuvauksessa tullut virhe. Joskus meidän kamera "syö" vaaleat värit valkoiseksi.1788345.jpg


Jostain kirpparilta bongasin korutelineen ja mielestäni se oli täydellinen laukkuteline Pink Ladyyn. Hinta oli mielestäni sikatörkeä, mutta tuumasin, etten tuollaista saa kuitenkaan itse aikaiseksi. Toinen helmikin puuttuu ja teline vaappuu eestaas, mutta pakko se oli mukaan ottaa.

Tässä näkyy aika hyvin kaupan sisustuksen värimaailma. Seinät ovat kutakuinkin samaa hot pinkkiä kuin laukku ja ainakin osa kalusteista ja tekstiileistä ovat turkoosin/vaaleansinisiä.


1788381.jpg


Tässä vielä viimeinen puunpalan päälle tehty viininpunainen nahkalaukku, olkahihna ketjua ja lukkona korunosa. Vasemmalla pilkottaa se tarvikepakkauksen keskikokoinen salkku. Sen tein  siis kuvionahasta ja kantokahvan laitoin tuikkumetallista ja upotettuna laukun sisäpuolelle. Samasta tuikkumetallista on myös läpän reunus. Se näkyy parhaiten ensimmäisestä kuvasta.

Sellaisia siis tänään, valmiita tarvikepakkauksia omasta päästä. :D