Nukkekoti valmistuu hitaasti, mutta tavaraa on jo paljon tehtynä. Olen ihaillut monessa blogissa valmiita huoneita ja tänään ajattelin lavastaa William-herran boxiin tunnelmakuvia. Lattia on edelleen vaiheessa, kun boxiin esivalmistellut lattialankut päätyivätkin häälahjaboxiin. Lattiana on harmaata paperia.


1921599.jpg


Yleisnäkymä lavastuksesta. Kaikki on esitelty täällä blogissa aiemmin, mutta yksittäin. Nyt niistä on koottu suloinen sekamelska. Sitä sun tätä kategorian mukaisesti. Tavarat ei ole tarkoitettu tulevaksi yhteen huoneeseen. Otoksia on mm. tyttöjen huoneesta, vanhempien makuuhuoneesta, keittiöstä, olohuoneesta...


1921602.jpg


Lipaston päällä on kultakalamalja ystävältäni Venetsiasta, tuunatuilla tuoleilla lastenhuoneen nalle ja taiteltu paitapusero. Taulu seinällä on itse tekemäni, se on tehty lapset-swappiin. Hedelmäkulho on Luksianan Riikalta ostettu  Lahden markkinoilta (muistaakseni). Verho on valmiiksi rypytettyä pitsiä ja kiinnitetty kaksipuoleisella teipillä ikkunankarmiin. ;)


1921604.jpg


Hajuvesipullot ja kaulanauha ovat itse tehtyjä, samaten virkattu liina kalamaljan alla. Lipasto ja sänky on ostettu nettikaupasta Englannista.


1921605.jpg


Pyyheliinateline on Väinölän Marian käsialaa. Pyyhe on tehty kirpparilta ostetusta ohuesta pellavaliinasta. Sitä en muuten ole vielä tainnut esitellä aiemmin. Liina oli ihanan kulunutta ja pehmeää pellavaa, mutta siinä oli muutamia rumia tahroja, jotka ei lähteneet pois. Pystyin siis hyvällä omatunnolla leikkelemään sen palasiksi. :) Reunat on käsitelty fraystaylla. Alla on punomani kori täytetty pikkukirjasilla, kun jotain piti tyhjään tilaan laittaa.


1921606.jpgNäissä sydäntyynyissä on muuten käyetty samaa ohutta pellavaa taustakankaana kuin pyyheliinatelineen peitossa.
Tyynyt ovat molemmat jo aiemmin esiteltyjä ja eivät lopullisessa kohteessaan päädy samalle sängylle. Tässä lavastuksessa halusin vähän lyödä "överiksi" ja sänky näyttää enemmän tai vähemmän sekametelisopalta. :) No, värit ei ainakaan pahasti riitele, vaikka oman makuni mukaisesti en niitä samaan laittaisi. Nukkekotimaailmassa mielestäni saa myös hullutella. Ja lavastushan tämä on...