Täällä on ihan sairaan paljon kirppareita ja kierrätyspuoteja! Kiertelin tänään seitsemässä ja vielä jäi huomiselle muutama käymättä. Hintataso on murto-osa Tampereen seudun hinnoista, onneksi minitavaroita voi ostaa aika paljon ja silti ne kaikki saa mahtumaan kyytiin.

Oli ihan pakko päivittää nämä löydöt, kun tuo edellinen oli ihan samaa sarjaa.

1691324.jpg

Näitä pikkuesineitä alkaa olla jo vino pino. Ostin juuri ennen tänne lähtöä pienoiskasvihuoneen ja nyt olen miettinyt ees ja taas, että minkä sinne sisälle rakennan. Vaihtoehtoja on monia, kahvila?, viherhuone?, huvipavilijonki?. Tällä hetkellä olen sitä mieltä, että sinne tulee viherhuonekahvila. (se voi kyllä muuttua hovissa vielä monta kertaa...).

No, sitä silmällä pitäen ostin tuon vasemmalla olevan ruukun ja oikealla olevan keramiikkakannun. Kannun voi vaikka maalata metallimaalilla ja siihen laittaa kukkia tai pitää vain koristeena.

Keskellä oleva pikkutalo on samaa sarjaa kuin edellisessä postauksessa ollut isompi talokin. Ostin sen pelkästään toisen kaveriksi ja hintakin oli huimat 10 senttiä.

Kaikkea muutakin tarttui matkaan, pikkutyttöjen mekkoja 50 senttiä kpl, (Voi Eliisa minkä kuumeen tartutit!! Ne on niin syötävän suloisia ja juuri täydellisiä mineilyyn), pienikuvioisia paitiksia 3 kpl yhteensä euron, puulokerikko täynnä shakkinapuloita ja muita pelinappuloita 1,50... Yhdet kynttilänjalat jäi vielä kaivertelemaan, siitä saisi kattoon rosetin ja kristallikruunun aihion...