Eliisa jossain vaiheessa pohdiskeli blogissaan, että voiko ihminen väsyä töistä. Kyllä voi.

Marjatan talossa on arvonta siinä kysyttiin, että miksi pidät nukkekotiharrastuksesta. Vastasin, että se on parasta toimintaterapiaa ikinä.

Siinäpä se onkin, kun on väsy, niin ei jaksa harrastaa. Tänään on erityisen väsy. Nyt alkaa vähän helpottaa kun sain maailman parasta teetä kupillisen ja ostin nukkekotilehden.

Parasta kuitenkin oli, että tänään aukaisin joulukalenteriluukut numero kymmenen ja katselin telkkarista kun Ahtisaari sai Nobelin rauhanpalkinnon. Rauha on tahdon asia. Viisaita sanoja.


Nämä tuli kalenterista:


2135843.jpg


Riikalta säilytyslaatikko, Saaralta seinämitta lastenhuoneeseen ja Aetheldalta puuvärkkiä useammanlaista. Kiitos taas kerran kaikille!
Kuva on otettu Vaahterakujan talon keittiön lattialla. Lattia on bambutabletista purettua lankkua ja se on maalattu rutkasti ohennetulla himmeäkiiltoisella maalilla. Tuli juuri sellainen vanhahtavan näköinen kuin halusinkin. Raotkin näkyy kivasti kuten vanhassa lattiassa kuuluukin näkyä.


2135848.jpg


Tässä vielä Riikan tekemä säilytyslaatikko sisäpuolelta. Riikka ehdotteli, että voisi sopia lasten huoneeseen, mutta väri on pinkki ja saa nähdä, että mihin tämä sitten oikein päätyy... Kaunis kuin karamelli!


2135849.jpg


Minun paketeista tänään löytyi taidetta kotiin.

Ensi viikko vielä töitä ja sitten alkaa joululoma. Tarpeeseen tulee se.