Pikku talossa on keittiön vieressä yhdistetty olohuone/makuuhuone. Sinne halusin tehdä kakluunin ja tässä on muutamia vaihekuvia sen tekemisestä:


Aloituskamat:


Tyhjä maustepurkki, mehupilli, lelunosa jostain hampurilaislelusta, nauhoja ja helmiä. Lisäksi vielä kupariarkkia ja Eliisalta saatua tapettia.


Seuraavaksi:Maustepurkki on päällystetty ja osat liimattu. Täydellinen tapetti kakluuniin tekoon, onneksi sitä on vielä jäljellä. Kiitos Eliisa!


Välivaiheista jäi ottamatta kuvia, mutta tässä on uuni valmiina:
Uunin suuluukku on tehty kuten huuvankin pinta, kupariarkista pakottamalla. Tämän kuitenkin halusin maalata hopeamaalilla, huoneeseen tuleva turkoosi-sininen-maailma sopii mielestäni paremmin hopean kanssa yhteen kuin kuparin väri. Piippu on myös maalattu hopealla ja päälle on töpötelty mustaa maalia, kuten myös suuluukkuihin ja vähän kaakeleidenkin päälle.

Kuvat ovat harmillisen tummia, mutta tapeteiksi ajattelin näitä Tiimarin skräppäyspapereita ellei jotain muuta tule vastaan... (Jos noista kuvista nyt kukaan hahmottaa mitään väriä tai mallia!)  Pöytä-penkin päällä on kirpparilta löydettyjä pikkuisia shakkinappuloita. Ovat ilmeisesti matkashakista, niissä on magneetti pohjassa. Lähes tulkoon täydellisiä kynttilänjalka-aihioita. Jätin lattialle tarkoituksella sahanpurua, kun remontti on vielä kesken.

Kiitokset vielä kaikille kerholaisille lahjuksista, päivitän niistä sitten eri postauksen!