Television ääressä on mukava näperrellä jotain, yleensä pidän brittisarjoista. Englannin kieli on niissä niin paljon kauniinpaa kuin jenkkisarjoissa. Morse on hyvä ja Foylekin. Ihan koko ajan ei tarvitse katsoa, kun kärryillä pysyy pelkästään kuuntelemalla. Taitaa olla niinpäin, että asetun "katsomaan" televisiota, jotta voin näpertää jotain.

Olen aivan koukussa Serranon perheeseen. Siinä vain on se paha puoli, että espanjan kielen taitoni rajoittuu vamos ja hola-asteelle. Sitä on ihan pakko seurata tekemättä mitään muuta. (Voi harmi! Lomalla pitää olla tekemättä mitään... :D) Hauska se on silti. Suosikkini on Santi, vaikka kaikki sarjan hahmot ovat viihdyttäviä.

TeeVee näpräyksiä ovat siis nämäkin. Otsikon mukaista tunteita ja tuoksuja en ole koskaan katsonut, mutta se vaan sopi niin hyvin tähän kuvaan. (Tuleeko se edes enää? Tai onko tullutkaan moneen vuoteen?)


1680323.jpg


Koristehelmistä ja korun osista tulee kauniita hajuvesipulloja. Vietän aikaani kaivelemalla helmirasioita (miten se voikaan olla niin mukavaa ja rauhoittavaa?). Kokeilen nuppineulaan esikatselua varten erilaisia variaatioita ja hylkään enemmän kuin hyväksyn. Omat suosikkini ovat kaksi reunimmaista oikealla. Varsinkin takana oleva on kaunis, isossa helmessä on alareunassa heikkoa kultausta ja jalka on jostain vanhasta  korusta. Se on hieman pienenpi ja ei niin kirkasta kultaa kuin nuo uutena ostetut korun osat.

Takana vasemmalla oleva iso vaaleanpunainen on kaunis, koska siinä on lasin sisällä kuplia. Näyttää aivan siltä, että sisällä olisi oikeasti jotain nestettä. Edessä oleva tumma lila on muranon "nyppyhelmiä" ja näyttää ihan kuin reunasta pilkistäisi mato! Hui.


Nyt alkaa pahasti näyttää siltä, että tekemistäni tavaroista pukkaa väkisinkin naisten omaa butiikkia! Käsilaukkuja, kaulakoruja, hajuvesipulloja... Roomboxin kokoisessa kaupassa alkaa olla jo melko paljon myytävää.

Hmm, tuota kenkäosastoa pitäisi vielä laajentaa. Muutaman vaatteenkin voisi tehdä ja korurasioita. Aika mukavia oli ne kuviopaperitkin butiikin seinää koristamaan...