Serviettilakkaa on sitten monenlaista, sen huomasin kotona kun jatkoin kerhossa aloitettuja ja tein muutaman découpagea lisää. Kerhossa sain käyttää Eliisan lakkaa ja se oli aivan ihanaa ja siitä jäi mattapinta. Ostin kotiin oman ja se ei ollutkaan yhtään ihanaa. Pah, liian kiiltävää ja jotenkin ihan erilaista käyttää kuin Eliisan lakka. Pettynyt olin ostokseeni, mutta ei nuo tekeleetkään kummoisia ole.Timjami-taulu takana on kerhossa tehty. Pohjan olin jo tehnyt aikaisemmin johonkin muuhun tarkoitukseen, mutta se ei ollut sovelias siihen ja käytin sen nyt näin. Se on mielestäni ihana, kuva on myös Eliisalta. Kehyksen voisi maalata vielä.

Vasemmalla oleva tervetulokyltti on kotona tehty, tulostin tekstin mustesuihkutulostimen kalvolle ja se ei ollut ihan loppuun asti mietitty juttu. Väri levisi kun yritin sitä saada tasaisesti lakattua ja nyt sitten näkyy teksti-palan reunus kökösti. Oikealla olevan kyltin aloitin kerhossa ja viimeistelin kotona, siinä on ihana kuvio.

Keskellä oleva soikea taulu heijastelee ikävästi, mutta siinä on käytetty kiiltokuvaa kuviona ja sekään ei onnistunut hyvin. Kuva reunat on liian tervävärajaiset ja nyt kun vielä viimeistelin sen kotona, niin kiilto on ihan hirmuinen. Uskokaa pois, ei siinä ole mitään muuta kaunista kuin tuo reunus. 

Samanlaiset lautaset kuin Eliisalla päällystin kerhossa ja ne ovat kauniita. Ja huomaatteko, pinta on ihan matta ja paljon kauniinpi kuin kiiltelevä? Kirsi kerhossa teki tosi kauniit lautaset, ne olivat ihan kuin arabian kukkalautaset minikoossa. Samaten Kirsin kiiltokuvakokeilu onnistui tosi hyvin, hän käytti koko kuvan, eikä yrittänyt leikata kiiltokuvasta osia kuten minä. Siinähän se kerhon juju ja hienous onkin, yhdessä kun kokeillaan ja testaillaan, niin kaikki saavat vinkkejä ja ideoita, että kuinka hommaa tehdään ja kuinka se kannattaa tehdä. Jos olisin yksin näitä väkertänyt, niin kokeilu olisi varmaan jäänyt tähän. Nyt kun tiedän, että miten hienoja niistä voi tulla, niin harjoittelen sitkeästi kunnes niistä tulee mieleisiäni. Pitäisiköhän noihin kiiltäviin kokeilla sitä hiomista, mikä Eliisan ohjeessa oli?


Tervetuloa - mihin juttu otsikossa liittyy seuraavaan kuvaan. Työkaverini tietävät, että harrastan nukkekodin rakentelua. He ovat jo tottuneet, että tongin roskiksia ja moni laittaa minulle sivuun tarvikkeita, joita ajattelevat minun voivan käyttää harrastuksessani.

Viimeisin oli kuitenkin paras juttu!

 Ihan melkein tuli tippa silmään, kun raavas keski-iän ylittänyt mies, ammatiltaan muurari-rappari, tuli kysymään, että olisko sinulla tälle käyttöä. Tämä on pelastettu roskiksesta ja koko on 1:12. Se on ihanan pieni ja kulunut käytössä, itse jonkun tekemä ja todella suloinen. Rakkaani kyllä oli sitä mieltä, että näitä alkaa olla jo ihan tarpeeksi...,  mutta eihän tätä nyt voinut roskiinkaan laittaa! Suunnittelin jo, että alakertaan tulee se tekeillä oleva roomboxini Pink Lady-putiikki ja yläkerrassa asustaa putiikin pitäjä... tai sitten siihen tulee jotain ihan muuta.

Mukavaa syysviikkoa kaikille!