Nyt on ollut tiivistä tapetointia, maalausta ja listojen laittoa. William-herran salonki alkaa olla kohta valmis. Boxi on ollut valmiina runkona jo jonkin aikaa, mutta sisätyöt on vielä vaiheessa. Sain nyt valmiiksi tapetoinnin ja katon. Lautalattia on vielä laittamatta.

1729919.jpg

Tapetit ovat oikeaa tapettia, sitä on niin helppo laittaa liisterin kanssa. Ikkunat ovat valokuvakehykset kirpparilta, lasit on vielä tässä vaiheessa asentamatta. Kattolistat ovat balsaa ja alapuolella reunassa on pieni pyörölista.

Rosetit katossa ovat kynttilänjalan "jalkaosa, joka on vasten pöytää" ja ne on maalattu spraymaalilla valkoiseksi. Rosettien ympärillä on koristelistaa.


1729936.jpg


Tässä vielä kuva vähän lähempää. Rosettien keskelle tulee valaisimet.


1729980.jpg


En malttanut olla kokeilematta sisustusta jo vähän. William taitaa olla ihan oikeasti sukua, minulla on tukka samanlailla jokaikinen aamu kun herään. Juuri heränneen näköinen on Williamikin. Matto on sieltä Lahden markkinoilta, kirjoituspöytä ja kynttelikkö Sinooperista, kukkapylväs on Nukkelasta Tampereelta. Muut onkin sitten itse värkättyjä.Aikaisemmin jo ostin läheisestä Prismasta pienoiskasvihuoneen, kun olivat alentaneet sen lähes puoleen hintaan. Maksoin kaunokaisesta 14,90. En ollut suunnitellut sellaisen ostoa lainkaan, mutta kun halvalla sai... :D  Ajattelin tehdä siitä kasvihuoneen myös minimaailmassa.


1729946.jpg

Toinen tytöistä sai seurakseen jo aikaisemmin tehdyt kukat. Näkyy muuten myös kuvaajan käsi heijastuksesta. Ja ihan oikealla pilkottaa Sami Seilori ja hänen uusi majakka. Samin boxi on vielä ihan vaiheessa, sitä ei ole olemassa kuin puheissa. Tosin kaikki "sisuskalut" siihen taitaa olla kasassa.

Jotenkin nää mun juttuni menee ihan nurinkurisesti. Samilla on tavarat boxiin, muttei boxia. Williamilla on kaikki vielä vaiheessa, tavarat ja boxi. Naisten putiikkiin alkaa olla jo tavaraa ja hyllyjä melko paljon (sekä sisäseinämateriaalit), mutta ei boxia. Kasvihuoneessa on boxi, muttei sisuksia... Voi voi sentään. Jos nyt vaikka saisi tuon Williamin boxin ensin valmiiksi.

(Vaikka nyt juuri on tekeillä kenkiä ja kasseja...) Huh.